Laatste kans!
Profiteer nu van onze Pinksteracties
Dag
Uur
Min
Sec

Traagschuim topper

7 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Materiaal
Collectie
Type
 1. Split-topper
 2. Topper
Segment
 1. Ondersteunend
Ventilatie
oplopend
Filter
 1. Materiaal Traagschuim
 1. Simplr Smooth Topper
  Simplr Smooth Topper
  Special Price  249,-
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Zacht
 2. AEROMAX Support I Topper
  AEROMAX Support I Topper
  vanaf Special Price  695,-
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Zacht
 3. Gazella Support I Topper
  Gazella Support I Topper
  vanaf Special Price  410,-
  100%
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Medium
 4. AEROMAX Support I Split-Topper
  AEROMAX Support I Split-Topper
  vanaf Special Price  1.390,-
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Zacht
 5. Gazella Support I Split-Topper
  Gazella Support I Split-Topper
  vanaf Special Price  820,-
  Ventilatie:
  Drukverdeling:
  Hardheid: Medium

7

per pagina

Waarom leg je een traagschuim topper op een matras?

Op zoek naar een topmatras met een drukverlagende werking en een ademend effect? Dan is een traagschuim topper waar jij naar op zoek bent. Het latex zorgt namelijk voor een ademend effect. Een topper, ook wel topmatras of oplegmatras genoemd, biedt extra comfort, steun en zachtheid en is makkelijk te keren. Het is raadzaam een topper regelmatig te keren en om te draaien om de levensduur te verlengen. Heb je last van de naad tussen de twee eenpersoonsmatrassen op je boxspring? Ook dan is een topper de ideale oplossing voor je. Topmatrassen bij Swiss Sense zijn verkrijgbaar voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden in verschillende diktes. Alle modellen zijn ook verkrijgbaar als split-topper die geschikt zijn voor elektrisch verstelbare bedden. Het hoofdeind van een split-topper kan door een speciale inkeping apart worden versteld. Je kan dus gewoon een topper 180x210 kopen en toch ieder apart het bed verstellen.

De eigenschappen van een traagschuim topmatras

Een andere naam voor traagschuim is NASA schuim. NASA heeft namelijk het materiaal ontwikkeld voor de ruimtevaart. Later werd traagschuim ook in ziekenhuizen gebruikt voor matrassen. Traagschuim helpt namelijk erg goed tegen doorliggen en zorgt zo voor een optimale ondersteuning van het lichaam. Traagschuim heeft een compacte celstructuur, waardoor het sterk reageert op lichaamswarmte en gewicht. Daardoor past het traagschuim zich op alle plaatsen perfect aan je lichaam aan. Op deze manier staat er gedurende de hele nacht minimale druk op je lichaam en blijft de doorbloeding van je lichaam optimaal. Transpireer je veel tijdens het slapen? Dan zijn ook de traagschuim matrassen minder geschikt voor je, omdat de compacte celstructuur minder ventilerend werkt. Een goed alternatief is dan een koudschuim topmatras.

Het ligcomfort van een traagschuim topper

Wanneer de topper jouw lichaamstemperatuur heeft aangenomen vormt het zich helemaal naar je lichaam. Dit betekent dat de zwaardere delen van je lichaam, zoals je schouders en bekken, wat dieper weg kunnen zakken in het traagschuim. Je nek en wervelkolom worden zo optimaal ontlast. Dit is erg prettig als je last hebt van spier- of gewrichtsklachten. Het geeft je namelijk een heel comfortabel gevoel, alsof je zacht omhelst wordt door je traagschuim topper. Niet voor niets heet één van deze toppers Royal Embrace. Deze topper bevat een samenstelling van traagschuim en Talalay Latex, een zacht en veerkrachtig rubber met een open celstructuur dat zeer ventilerend is. Heb je last van allergieën, dan is een latex topper een goede keuze. Ook deze vind je ook bij ons in de collectie.