Blog - In 3 stappen een romantische slaapkamer

Swipe to the left
25 januari 2019 No comments

Een romantische slaapkamer is meer dan warme kaarsen, rozenblaadjes en sierlijke details. Dit bereik je ook gemakkelijk met een moderne interieurstijl: hedendaags, stijlvol en zelfs een tikkeltje stoer! Hoe je deze stijl in jouw slaapkamer gebruikt, lees je hieronder.

In 3 stappen een romantische slaapkamer | Swiss Sense

1. Neutrale kleuren

Zoals je op de foto ziet is slaapstijl Soft Modern te herkennen aan een moderne inrichting in een warm jasje. Wil jij net zo'n romantische slaapkamer? Kies dan voor neutrale kleuren, zoals grijs en taupe. Details in oudroze of soortgelijke ‘nude’ kleuren geven de slaapkamer een gezellig en persoonlijk tintje. 

 

2. Zachte materialen

Bij de fotografie van slaapstijl Soft Modern kozen we voor zachte materialen: een plaid in fluweel, sierkussens en een fijne badjas. Zelfs het bed is van een fluweelachtig materiaal. Daarnaast kozen we voor zacht licht. De inbetween gordijnen filteren de felle zonnestralen en geven de slaapkamer een lichte gloed.

 

3. Een tikkeltje stoer

Wees niet bang om af te wijken van de lieflijke details. Romantisch hoeft niet altijd sierlijk te zijn met veel tierlantijnen. Een moderne look creëer je het beste door ook wat stoere details toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan rechte lijnen, een stalen frame onder de boxspring en bedbank met hetzelfde stalen frame, zoals op de foto.


Boxspring Cinnamon uit de Lifestyle by vtwonen collectie past perfect bij slaapkamerstijl Soft Modern. Een stijlvolle boxspring met ranke belijningen, strak hoofdbord en stoer metalen frame. Kenmerkend is het stoere lijnenspel op het hoofdbord. Met de keuze tussen 3 soorten pootjes, 4 stoffen en 29 kleuren past deze boxspring altijd perfect in jouw stijl.

 

Lees hier meer over onze andere favoriete slaapkamerstijlen.