Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

26 september 2018

We hebben de afgelopen maanden mogen genieten van heerlijk warme, zomerse dagen. Heb jij er ook zo van genoten? Een dagje aan het water, lekker zwemmen en zonnen, uren op terrasjes doorbrengen met een koud drankje.

 

Om dit zomerse gevoel vast te houden hebben we een aantal vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet. Met bijpassende dekbedovertrekken! In je slaapkamer hoeft de zomer dus zeker niet ten einde te zijn. 

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? | Swiss Sense
Dekbedovertrek Lagos | Swiss Sense

Lagos

Lagos is een stad in het zuiden van Portugal. Het is een van de steden met de meeste zonuren van Europa. De ideale bestemming om nog wat extra zonnestralen te pakken dus. Heerlijk!

 

In deze stad vind je prachtige standen, omringd door bijzondere rotsformaties Ponta da Piedade is een indrukwekkende rotspartij dat de moeite waard is om te bezoeken. Zeker wanneer de avondzon de rotsen verlicht met een gouden gloed. Bekijk alle dekbedovertrekken in de collectie.

Dekbedovertrek Lagos | Swiss Sense
Dekbedovertrek Java | Swiss Sense

Java

Java is een divers Indonesisch eiland. Op dit eiland vind je onder andere de bruisende stad Jakarta. Een stad waar je 24/7 moderne winkelcentra kunt bezoeken én waar je het traditionele en authentieke deel Kota Tua kunt ontdekken.  

 

Java heeft veel meer te bieden dan alleen de stad Jakarta: tempels, vulkanische gebergtes en rijstvelden. Java barst van de pareltjes. Er is zo veel te zien!

Dekbedovertrek La Paz | Swiss Sense

La Paz

La Paz is een stad in Bolivia. Dit land staat wellicht niet als vakantiebestemming op jouw bucketlist, maar het is zeker de moeite waard!  

 

Vooral de Teleferico is een must do. Dit is een kabelbaan waarop je geniet van een adembenemend uitzicht over de levendige stad en besneeuwde toppen van omliggende bergen. In de avond geniet je van prachtige lichten die de stad een sprookjesachtige sfeer geven.

Dekbedovertrek La Paz | Swiss Sense
Dekbedovertrek Long Bay | Swiss Sense

Ha Long Bay

Een behoorlijke reis, maar zeker het toevoegen op je bucketlist waard. Ha Long Bay is één van de zeven natuurwonderen. Meer dan duizend eilandjes rijzen uit de zee. De naam betekent letterlijk 'baai van de dalende draak’. Dit is begrijpelijk als je de merkwaardig gevormde rotsen boven het water ziet uitsteken.

 

Dit gebied ontdek je het beste met een helikopter. Tussen de rotsen zie je de drijvende woningen van de vissers goed. Een geweldige ervaring die je nooit meer zal vergeten!

Astronomisch gezien is de herfst begonnen, maar in je slaapkamer hoeft de zomer dus zeker niet afgelopen te zijn. Verleng het zomerse gevoel en al die fijne herinneringen aan deze fantastische zomer met deze afgeprijsde dekbedovertrekken.

 

Welke droomvakantie staat er op jouw bucketlist?

Laat hier je reactie achter