Swiss Sense Amsterdam

In de Swiss Sense Flagship Store in Amsterdam ervaar je alle indrukken en stijlen van de uitgebreide collecties boxsprings, bedden, matrassen en accessoires onder één dak.

Winkel informatie

Arena Boulevard 20 1101 DJ Amsterdam Noord-Holland Nederland

+31 (0) 20 365 90 36

amsterdam@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 11:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

2e Pinksterdag
11:00 - 17:00

Gesloten

1e Pinksterdag
Gesloten
  • Makkelijk bereikbaar
  • Iedere zondag open
  • Kids corner
  • Gevestigd aan woonboulevard
  • Voorzien van airco

Swiss Sense Flagship Store Amsterdam

Onze Flagship Store in Amsterdam is één van de grootste Swiss Sense winkels. Hier staat dagelijks een deskundig team klaar om al je vragen over bijvoorbeeld boxsprings, matrassen en beddengoed te beantwoorden en je van persoonlijk advies te voorzien. Onder het genot van een kopje koffie kom je samen altijd tot het juiste besluit.

"Een sfeervolle beleving waarbij je gegarandeerd veel inspiratie opdoet"

image-01

Slaapkamerinspiratie en advies onder één dak

Sfeer, inspiratie en beleving komen samen in onze beddenwinkel in Amsterdam met maar liefst 1300 m2 aan boxspringbeleving en slaapkamerinspiratie. Op één grote etage maak je kennis met de complete collectie boxspringmodellen, matrassen, toppers en accessoires. Ervaar zelf alle indrukken en stijlen door langs de collecties te lopen, ga proefliggen op onze bedden en ontdek jouw persoonlijke stijl.

Heb je een vraag over een specifiek product of wil je meer informatie over welk ligcomfort het beste bij jouw lichaam past? Onze deskundige adviseurs maken altijd tijd voor je vrij. Kom je graag op een specifieke datum en tijd langs, plan dan eenvoudig een afspraak in.

Beleving voor jong en oud

Maak in alle rust kennis met de producten en laat je uitgebreid informeren en adviseren. De kinderen vermaken zich ondertussen perfect in onze kidscorner. Ook in woonmall Villa ArenA, waar Swiss Sense Amsterdam gevestigd is, is een groot kinderspeelplein met kinderbioscoop. Daar kan in het weekend gratis onder professioneel toezicht gespeeld worden.

Onze beddenzaak in Amsterdam is ruim opgezet zodat je zonder zorgen de collecties bij Swiss Sense ontdekt. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de woonboulevard goed bereikbaar. Parkeren kan in de garages direct boven en onder de woonmall. Houd er rekening mee dat het wat drukker is tijdens voetbalwedstrijden of concerten.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties