-10% éxtra korting
Laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Swiss Sense Ingolstadt

In de Swiss Sense Flagship Store in Ingolstadt ervaar je alle indrukken en stijlen van de uitgebreide collecties boxsprings, bedden, matrassen en accessoires onder één dak.

Winkel informatie

Am Westpark 3, 85057 Ingolstadt Bayern Duitsland

+49 (0) 841 4567 7369

ingolstadt@swisssense.de

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 10:00 - 19:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag Gesloten

Gesloten

Pfingstmontag 1. Juni
Gesloten
  • Makkelijk bereikbaar
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gratis parkeren voor de deur

Swiss Sense Flagship Store Ingolstadt

Ben je op zoek naar het juiste bed of naar inspiratie voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense Ingolstadt. Wij heten je van harte welkom onze ruim opgezette Flagship Store. De familie Diks heeft 100 jaar ervaring op het gebied van slapen. Deze ervaring en kennis delen we graag in een van onze ruim 90 Swiss Sense winkels. Kom naar een van onze winkels en laat je uitgebreid adviseren door onze slaapexperts. 

"Een sfeervolle beleving waarbij je gegarandeerd veel inspiratie opdoet"

image-01

Matrassen en boxsprings Ingolstadt

Bij Swiss Sense weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. Het juiste matras of boxspring is per persoon verschillend waardoor deze zoektocht een lastige opgave kan zijn voor velen. Onze slaapadviseurs nemen alle tijd voor een deskundig en persoonlijk advies op maat. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan zij samen met jou deze zoektocht aan. Laat je vrijblijvend adviseren, loop rustig een rondje door de winkel en ga heerlijk proefliggen op de verschillende matrassen of boxsprings. Ook voor tips en adviezen op het gebied van styling kun je terecht bij onze slaapadviseurs.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

In de winkel in Ingolstadt vind je alle onderstaande collecties. De winkel is ruim van formaat en volledig gelegen op de begane grond, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is. Ook voor rollator- en rolstoelgebruikers en voor ouders met een kinderwagen. Voor kinderen is er een speciale Kids Corner aanwezig. De winkel is zeer goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties