Flagship store

Swiss Sense Hamburg (Halstenbek)


Seemoorweg 13
25469 Halstenbek
Duitsland

  +49 (0) 4101 8559 447 halstenbek@swisssense.de https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Hamburg (Halstenbek)

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.


"Leuk en vriendelijk personeel, winkel is ook te bezichtigen via google streetview".

(R. Yard via Google-recensies)


Laat je verrassen

Maak kennis met de collectie bij Swiss Sense en laat je inspireren. Ervaar onze sfeervolle winkel en ontdek jouw persoonlijke stijl door te proefliggen op onze boxsprings. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrisch verstelbare boxsprings, pocketvering- en traagschuim matrassen, koudschuim- en binnenvering topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om de collectie nog eens rustig online te bekijken.


Swiss Sense Halstenbek (Hamburg)

Swiss Sense heet je van harte welkom in onze flagshipstore in Halstenbek bij Hamburg. Laat je inspireren door de slaapkamer inspiratie en de boxspring beleving in de ruim opgezette beddenwinkel. De beddenspeciaalzaak in Halstenbek is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je er binnen enkele minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid zodat je op je gemak een bezoek kunt brengen aan flagshipstore Swiss Sense Halstenbek!

Swiss Sense Hamburg (Halstenbek)
LblTaxExcludeText