Laatste kans!
15% korting op boxsprings en bedden
Dag
Uur
Min
Sec

Hotels & B2B

Hoogstaande kwaliteit voor de beste prijs

 

Natuurlijk wilt u uw gasten een unieke en onvergetelijke hotelbeleving bieden. Een comfortabel bed en optimale nachtrust spelen hierbij een essentiële rol. Onze hotelslaapadviseurs denken zeer graag met u mee om deze experience te realiseren.

 

Onze droom is iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. We maken dit waar met liefde voor design, oog voor detail en passie voor beddenmaken sinds 1918. Swiss Sense biedt met de hotelcollectie een absolutie kwaliteitsinjectie in de nachtrust, het slaapcomfort en de beleving van uw gasten.

 

Een goede nachtrust voor u en uw gasten

 

Wij gaan en staan voor kwaliteit. Daarom hebben wij een speciale collectie hotelboxsprings ontwikkeld, die aan alle eisen van een uitmuntende nachtrust voldoet. Daarbij is ook gedacht aan het gebruik en gebruiksgemak van de boxsprings.

 

Een goede nachtrust is één van de belangrijkste zaken die u uw gasten kunt bieden. Een investering in deze hotelcollectie gaat echter verder dan uw comfort voor uw gasten. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze speciaal voor hotels ontwikkelde collectie, garandeert namelijk óók u een goede nachtrust.

 

  • + Perfecte ondersteuning en subliem comfort voor iedereen
  • + Antiallergische stoffering
  • + Stevige constructie en bestand tegen intensief gebruik
  • + Gemaksgebruik voor housekeeping
  • + Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Interesse?

Bent u nu al verkocht of wilt u graag de mogelijkheden omtrent een zakelijke samenwerking bespreken? Neem dan contact op met onze afdeling Hotels & B2B. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.

U kunt met uw zakelijke interesse, vragen of opmerkingen ook telefonisch of per mail contact opnemen. Bel daarvoor 06 5337 0868 of mail naar b2b@swisssense.nl. Voor al uw andere vragen of opmerkingen kunt u hier terecht.
Op naar een prettige samenwerking

Een levering bij uw hotel houdt bij Swiss Sense veel meer in dan enkel het leveren van onze boxsprings, toebehoren en accessoires. Net zoals onze producten is ook onze after-service van een hoog niveau. Zakelijke klanten zien wij als partners waarmee wij graag een samenwerking met lange termijn opbouwen.

 

We bieden onze partners enorme mogelijkheden qua exposure en naamsbekendheid aan via onze verschillende kanalen met enorme reikwijdte. Onderstaande video is een prachtig voorbeeld waarbij de samenwerking tussen Hotel de Ruwenberg en Swiss Sense wordt weergegeven.