Boxspring Outlets Swiss Sense


Wat staat er in onze outlets?

Uitgerust wakker worden, iedere ochtend opnieuw, de rest van je leven? Dit is geen droom! Swiss Sense wil jou graag verwennen met een persoonlijk slaapsysteem. Een bed dat precies past bij al jouw wensen. Een ruime collectie boxsprings die voldoen aan al jouw eisen.

 

In onze boxsprings outlets staan verschillende type boxsprings. Het kunnen bedden zijn die uit onze collectie gaan en plaats maken voor nieuwe modellen. Daarnaast vind je er boxsprings die als showroommodel in de winkels hebben gestaan. Ook staan er staan er bedden die voortkomen uit geannuleerde bestellingen. Deze bedden zijn op wens van de klant samengesteld, maar de bestelling is om een bepaalde reden geannuleerd en wordt als boxspring uitverkoop aan andere klanten aangeboden. Ten slotte kunnen er modellen staan die lichte transportschade hebben opgelopen. In de bedden outlets vind je niet alleen boxspring aanbiedingen. Ook staan er nieuwe modellen uit de huidige collectie. In onze outlets vind je dus eindeloos veel modellen bedden. Alle populaire series zijn vertegenwoordigd: Home, Capella, Savelli, Fortuna, Lifestyle, Night en Royal.

 

Voor iedereen een persoonlijke boxspring

Waar ben jij op zoek naar? Een modern, strak ontworpen en vormgegeven bed? Gaat jouw voorkeur uit naar een vrolijke, speelse boxspring? Of ben jij een romantisch type en zoek je een bed als in een sprookje? Deze en nog veel meer stijlen zijn vertegenwoordigd in de Swiss Sense outlets. De boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen. Een zeer populair model is de 180x200 boxspring. Er zijn verstelbare boxsprings. En natuurlijk kies je uit alle kleuren van de regenboog! Als je jouw nieuwe bed in de boxspring outlet bestelt, profiteer je van een hoge korting.

 

Je kunt online shoppen, maar bent ook meer dan welkom in een van onze ruim 70 Swiss Sense winkels. Onze slaapadviseurs helpen je graag met deskundig advies. Er zijn er ruim 70 in Nederland, België en Duitsland, dus zeker ook bij jou in de buurt. Kom de collectie boxsprings uit de restverkoop met eigen ogen bewonderen en uitproberen.

 

Waarom kies je voor een boxspring in de Swiss Sense outlet?

Voldoende nachtrust is voor iedereen een noodzaak. Jij merkt het vast ook: na een nacht goed slapen, kun je de hele wereld weer aan. Met deze gedachte in het achterhoofd maken wij al onze boxsprings. Swiss Sense is een familiebedrijf dat inmiddels al bijna 100 jaar bedden, boxsprings en matrassen levert. Kwaliteit en vakmanschap staan daarbij op nummer één. We doen alles in eigen beheer: ontwerpen, maken en verkopen. Onze bedden zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzame, sterke én mooie materialen. Bij iedere boxspring afzonderlijk hebben we 100% oog voor detail, stijl en de perfecte afwerking. Het resultaat is een collectie bedden, toppers en matrassen van superieure kwaliteit die je nergens anders vindt. Daarnaast worden de boxsprings doorgaans voor een lagere prijs aangeboden.