Swiss Sense Son Leegverkoop

Winkel informatie

Ekkersrijt 4153, 5692 Son, Nederland 5692 DD Son Noord-Brabant Nederland

son.outlet@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
  • Iedere zondag open
  • Lift en/of roltrap aanwezig
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gevestigd aan woonboulevard

Swiss Sense Son Leegverkoop

Swiss Sense Son gaat binnenkort verhuizen. Dit betekent veel kortingen op o.a. boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom snel naar de winkel en profiteer van deze lage prijzen. Natuurlijk voor de service en kwaliteit die je van Swiss Sense gewend bent.

"Boxsprings van hoogwaardige kwaliteit, voor een voordelige prijs."

image-01

Laat je verrassen

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring of heb je misschien plannen om je slaapkamer aan te pakken? Kom dan naar Swiss Sense Son op het meubelplein op Ekkersrijt. Loop gerust even binnen waar een deskundig team voor je klaar staat om je te helpen en jouw slaapkamerdroom te realiseren. Familie Diks heeft met bijna 100 jaar ervaring en 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk alles in huis om jou te laten slagen.

Maak kennis met de collectie van Swiss Sense en doe inspiratie op voor jouw interieur. Ervaar het sfeervolle filiaal en ontdek jouw persoonlijke stijl door te proefliggen op jouw favoriete boxspring. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrische boxsprings, matrassen, topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer.

Ervaar het zelf

Swiss Sense Son heet je van harte welkom in onze beddenspeciaalzaak op Ekkersrijt. Het prachtige pand zit gevestigd op de eerste verdieping op het Meubelplein. Vanaf de hoofdingang is het heel simpel gelijk de trap omhoog naar de eerste verdieping. Laat je inspireren door de slaapkamer inspiratie en de boxspring beleving in de ruim opgezette beddenwinkel. Ekkersrijt is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je er binnen 2 minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de woonboulevard goed bereikbaar. Zo kun je gratis parkeren op het parkeerplek waar meer dan 500 parkeerplaatsen beschikbaar zijn en kun je dus op je gemak een bezoek brengen aan de Swiss Sense winkel te Son. Vanaf het parkeerdek kun je de lift naar de eerste verdieping pakken waar de beddenzaak gevestigd is.
image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties