Swiss Sense Roermond

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Roermond. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Brand Store.

Winkel informatie

Schaarbroekerweg 52 6042 EJ Roermond Limburg Nederland

+31 (0) 475 72 45 10

roermond@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden

1e Pinksterdag
11:00 - 18:00
2e Pinksterdag
10:00 - 18:00
  • Iedere zondag open
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gratis parkeren voor de deur

Swiss Sense Roermond

Swiss Sense Roermond: een grote winkel met een ruim aanbod boxsprings, matrassen, topmatrassen, beddengoed en meer. In de ruim opgezette winkel vind je bijna alle merken onder één dak. Bovendien vind je er een Perzona stand. Hier ontdek je hoe een op maat gemaakt matras je een optimale lichaamsondersteuning biedt.

"Laat je adviseren door onze enthousiaste en gastvrije slaapadviseurs."

image-01

Een van de grotere Swiss Sense winkels

Wandel rustig door onze beddenwinkel en laat je inspireren door de verschillende slaapkamerstijlen. Advies nodig? Onze deskundige adviseurs helpen je graag door je het beste slaapadvies te geven. Zij spreken vrijwel allemaal goed Duits en Engels en staan zeven dagen in de week voor je klaar om je te helpen jouw droomslaapkamer te realiseren.

Doordat de grote winkel ruim is opgezet en één verdieping heeft, is Swiss Sense Roermond zeer goed toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers en ouders met kinderwagens. Je bereikt de winkel vanuit alle windrichtingen gemakkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn vlakbij de winkel 1200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Beleef het in Retailpark Roermond

Woonwinkelen bij Swiss Sense Roermond is écht een dagje uit. De beddenwinkel is gelegen in Retailpark Roermond, een eigentijds winkelcentrum met grootschalige winkels en horecavoorzieningen. Je vindt er genoeg winkels om je de hele dag te vermaken.

Wil je een bezoek aan Swiss Sense Roermond combineren met een uitstapje? Dat kan! De winkel ligt namelijk op twee minuten rijafstand van Designer Outlet Roermond. In de Designer Outlet vind je meer dan 200 designermerken met flinke kortingen. Daarnaast is de binnenstad van Roermond een bezoek waard door de combinatie van monumenten, het winkelaanbod en de vele leuke horecagelegenheden die de stad rijk is.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties