Swiss Sense Lelystad

Winkel informatie

Zuiderpoort 17 8239 AB Lelystad Flevoland Nederland

+31 (0) 320 25 62 83

lelystad@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00
  • Makkelijk bereikbaar
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gevestigd aan woonboulevard

Swiss Sense Lelystad

Swiss Sense Lelystad: een sfeervolle winkel waar jij gegarandeerd veel slaapkamerinspiratie opdoet. Op zoek naar de boxspring van je dromen, een matras dat perfect aansluit bij jouw lichaamsbehoeften of prachtig nieuw beddengoed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze slaapexperts helpen je graag!

"Met behulp van onze slaapexperts word je iedere ochtend wakker in je droomslaapkamer."

image-01

Vind jouw droomslaapkamer bij Swiss Sense Lelystad

Maak kennis met de ruime collectie boxsprings, matrassen, topmatrassen, beddengoed en accessoires bij Swiss Sense. Je doet gegarandeerd inspiratie op voor jouw slaapkamerinterieur. Je favoriete boxspring gevonden? Vergeet niet proef te liggen, want alleen zo ervaar je het ultieme comfort en de perfecte ondersteuning die onze boxsprings je lichaam bieden.

Laat je uitgebreid adviseren door onze slaapadviseurs. Zij weten alles over ons ruime aanbod, slaapkamerstyling en het beste slaapcomfort voor jouw lichaam. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt en iedere nacht opnieuw geniet van een heerlijke nachtrust.

Swiss Sense Leystad: voor al jouw slaapkamerwensen

Laat je inspireren door de slaapkamerstijlen en boxspringbeleving in onze ruim opgezette beddenwinkel. De winkel telt één verdieping en is daarmee optimaal toegankelijk, ook voor rolstoel- en rollatorgebruikers en ouders met kinderwagens.

Swiss Sense Lelystad is gevestigd op woonboulevard Lelystad. Deze woonboulevard is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren doe je gratis vlak voor de winkel. Je brengt dus helemaal op je gemak een bezoekje aan onze beddenzaak in Lelystad.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties

            

Als je SwissSense.be gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht