Swiss Sense Groningen

In de Swiss Sense Flagship Store in Groningen ervaar je alle indrukken en stijlen van de uitgebreide collecties boxsprings, bedden, matrassen en accessoires onder één dak.

Winkel informatie

Woonboulevard Hoendiep 97D 9718 TE Groningen Groningen Nederland

+31 (0) 50 313 43 33

groningen@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

2e Pinksterdag
10:00 - 17:00

Gesloten

1e Pinksterdag
Gesloten
  • Iedere zondag open
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gratis parkeren voor de deur

Swiss Sense Flagship Store Groningen

We verwelkomen je graag in onze Swiss Sense Flagship Store in Groningen. Een ware beleving en volop slaapkamerinspiratie onder één dak. Moeite met kiezen? Onze slaapadviseurs met brede kennis over slapen, boxsprings, matrassen, styling en nog véél meer helpen je graag. Onder het genot van een kopje koffie of thee komen jullie er altijd uit.

"Advies op maat, volop slaapkamerinspiratie én de grootste boxspringcollectie: welkom bij Swiss Sense Groningen."

image-01

Ervaar gedegen advies en volop interieurinspiratie

Laat je verrassen door de verschillende slaapkamerstijlen en ontdek op je gemak jouw favoriete boxspringmodellen. Bij Swiss Sense Groningen staan verschillende boxsprings gepresenteerd. Vergeet niet de tijd te nemen om proef te liggen. Alleen zo ervaar je het ultieme gevoel van ons ruime aanbod boxsprings. Je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor matrassen en slaapkameraccessoires.

Service en advies staan hoog in het vaandel bij onze beddenwinkel in Groningen. Laat je uitgebreid informeren en adviseren over het beste slaapcomfort voor jouw lichaam. Onze gastvrije slaapadviseurs ontvangen je graag, zeven dagen per week.

Ontdek woonboulevard Hoendiep

Kom langs bij Woonboulevard Hoendiep en ontdek meer dan 60 woonwinkels met de nieuwste woontrends. Voor iedere stijl en prijsklasse is er een aanbod. Voor bedden en slaapkamerinspiratie ben je uiteraard bij Swiss Sense aan het juiste adres. Onze beddenzaak in Groningen is vanuit alle windstreken gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Maak er een gezellig dagje uit van door een bezoekje te brengen aan de gezellige stad Groningen. Deze bereik je in een klein kwartier. Groningen is de jongste stad van Nederland en staat bekend om haar vernieuwende architectuur. Ga eropuit, bezoek de Martinitoren en beleef het in Groningen.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties