Swiss Sense Den Haag

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Den Haag. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Brand Store.

Winkel informatie

Waldeck Pyrmontkade 87-89 2518 JR Den Haag Zuid-Holland Nederland

+31 (0) 70 360 52 88

denhaag@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 11:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

2e Pinksterdag
11:00 - 17:00

Gesloten

1e Pinksterdag
Gesloten
  • Makkelijk bereikbaar
  • Iedere zondag open

Swiss Sense Den Haag

Ervaar ultiem slaapgenot bij Swiss Sense Den Haag. Kom proefliggen en laat je uitgebreid adviseren door één van onze deskundige slaapadviseurs. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw persoonlijk droombed. Kwaliteit voor een eerlijke prijs is gegarandeerd. Bij Swiss Sense slaag je altijd als je op zoek bent naar een boxspring, (top)matras, beddengoed of accessoires.

"Bij Swiss Sense Den Haag staan jouw wensen altijd voorop. Wees welkom, de koffie staat klaar!"

image-01

Slaapcomfort gegarandeerd

Ervaar slaapcomfort in onze sfeervolle winkel in Den Haag. Gelegen aan een doorgaande weg aan de Waldeck Pyrmontkade vind je onze beddenwinkel. De mooie boxspringcollectie staat gepresenteerd op een oppervlakte van ongeveer 500 m2. Loop rustig rond, bekijk de verschillende bedden en stijlen en ga gerust proefliggen.

Onze slaapadviseurs voorzien je van een persoonlijk advies en bieden je graag een kopje koffie aan in de gezellige koffiehoek. Kom je liever op afspraak? Ook dat is mogelijk. Maak telefonisch of online een afspraak, zodat onze adviseurs voor je klaarstaan op het moment dat het jou schikt.

Beleef het in Den Haag en Scheveningen

Onze beddenwinkel in Den Haag is gelijkvloers en ruim opgezet. Voor de deur is parkeergelegenheid. Weliswaar betaald, maar aan de overkant is ook een mogelijkheid voor gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan is onze beddenwinkel goed bereikbaar. De tram stopt vlak voor de deur.

Een bezoek aan Swiss Sense Den Haag is goed te combineren met een gezellige dag Scheveningen. Op 5 km afstand vind je de levendige boulevard en het strand. Als het een minder zonnige dag is, is het heerlijk vertoeven in de gezellige binnenstad van Den Haag.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties