Swiss Sense Apeldoorn

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Apeldoorn. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Brand Store.

Winkel informatie

Het Rietveld 4 7321 CT Apeldoorn Gelderland Nederland

+31 (0) 55 360 01 08

apeldoorn@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

2e Pinksterdag
12:00 - 17:00

Gesloten

1e Pinksterdag
Gesloten
  • Makkelijk bereikbaar
  • Iedere zondag open
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Lift en/of roltrap aanwezig
  • Voorzien van airco

Swiss Sense Apeldoorn

Welkom bij Swiss Sense Apeldoorn! Maak kennis met onze collectie en doe ideeën op voor jouw interieur. Kom langs in onze beddenwinkel en laat je inspireren en adviseren door ons team van ervaren slaapadviseurs.

"Op zoek naar een boxspring of matras dat past bij jouw wensen en behoeften? Bij Swiss Sense Apeldoorn geven we je graag een persoonlijk slaapadvies!"

image-01

Ervaar het zelf

Ervaar het zelf door op je gemak langs de uitgebreide collecties en merken te lopen en de verschillende bedden te proberen. Ontdek welke collectie het beste bij jou past. Ga je voor een goed bed voor een goede prijs? Bekijk dan de Home365 collectie eens! Ben je op zoek naar een boxspring gemaakt van de allerbeste natuurlijke materialen? Dan is de Diks collectie een collectie die goed bij je past.

Het is onze missie om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Samen met jou gaan we daarom op zoek naar een slaapsysteem dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Heb je bepaalde voorkeuren of lichamelijke klachten? Bespreek deze met ons, zodat wij je een gericht advies kunnen geven.

Woonboulevard Apeldoorn

Swiss Sense Apeldoorn is gevestigd aan Woonboulevard Apeldoorn. Hier vind je alles wat je zoekt op het gebied van wonen, keukens, badkamers én slapen. De woonboulevard is gemakkelijk bereikbaar, vanaf de snelweg ben je er binnen drie minuten. Je parkeert je auto gemakkelijk en gratis voor de deur van onze beddenwinkel in Apeldoorn!
image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties