koopzondag 26  november  12:00 - 17:00

Swiss Sense Son Leegverkoop


koopzondag

Woonboulevard Ekkersrijt 4153
5692 DD Son
Nederland

   son.outlet@swisssense.nl https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

26 november

   12:00 - 17:00

Koopzondag

03 december

   12:00 - 17:00

Koopzondag

10 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Son Leegverkoop

Swiss Sense Son gaat binnenkort verhuizen. Dit betekent veel kortingen op o.a. boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom snel naar de winkel en profiteer van deze lage prijzen. Natuurlijk voor de service en kwaliteit die je van Swiss Sense gewend bent. 

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.

Laat je verrassen

Swiss Sense Son 1Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring of heb je misschien plannen om je slaapkamer aan te pakken? Kom dan naar Swiss Sense Son op het meubelplein op Ekkersrijt. Loop gerust even binnen waar een deskundig team voor je klaar staat om je te helpen en jouw slaapkamerdroom te realiseren. Familie Diks heeft met bijna 100 jaar ervaring en 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk alles in huis om jou te laten slagen.


Ervaar het zelf

Swiss Sense Son 2Maak kennis met de collectie van Swiss Sense en doe inspiratie op voor jouw interieur. Ervaar het sfeervolle filiaal en ontdek jouw persoonlijke stijl door te proefliggen op jouw favoriete boxspring. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrische boxsprings, pocketvering of traagschuim matrassen, koudschuim of natuurlatex topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om de collectie nog eens rustig online te bekijken.


Swiss Sense Son

Swiss Sense Son 3Swiss Sense Son heet je van harte welkom in onze beddenspeciaalzaak op Ekkersrijt. Het prachtige pand zit gevestigd op de eerste verdieping op het Meubelplein. Vanaf de hoofdingang is het heel simpel gelijk de trap omhoog naar de eerste verdieping. Laat je inspireren door de slaapkamer inspiratie en de boxspring beleving in de ruim opgezette beddenwinkel. Ekkersrijt is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je er binnen 2 minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de woonboulevard goed bereikbaar. Zo kun je gratis parkeren op het parkeerplek waar meer dan 500 parkeerplaatsen beschikbaar zijn en kun je dus op je gemak een bezoek brengen aan de Swiss Sense winkel te Son. Vanaf het parkeerdek kun je de lift naar de eerste verdieping pakken waar de beddenzaak gevestigd is. Swiss Sense Son is elke zondag geopend!

Swiss Sense Son Leegverkoop
LblTaxExcludeText