koopzondag 26  november  12:00 - 17:00

Swiss Sense Outlet Rotterdam


koopzondag Outlet

IJsselmondselaan 175 (In het oude pand van Bouman Meubelen)
3064 AS Rotterdam
Nederland

  (010) 450 8259 rotterdam.outlet@swisssense.nl https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

26 november

   12:00 - 17:00

Koopzondag

03 december

   12:00 - 17:00

Koopzondag

10 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Outlet Rotterdam

Ben je opzoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer, kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.


 

Outlet store Rotterdam

Rotterdam outlet zit in het oude pand van Bouman Meubels en is direct zichtbaar vanaf de straat kant. Voordelig shoppen doe je bij de Swiss Sense outlet store in Rotterdam. Maar liefs 1.000 m2 boxspring beleving en slaapkamer inspiratie bij Swiss Sense. Het hele jaar door heeft Rotterdam outlet diverse aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen. Het leuke aan een Swiss Sense outlet is dat je nooit precies weet wat je gaat tegenkomen, iedere outlet winkel heeft zijn eigen assortiment en aanbiedingen. Het assortiment bij Rotterdam outlet bestaat uit boxsprings die gediend hebben als showroommodellen, beddengoed en een kleine greep uit ons nieuwe assortiment. Laat je inspireren door de verschillende boxspring stijlen en modellen die worden gepresenteerd. De collectie bestaat uit vlak en elektrisch verstelbare boxsprings, pocketvering of traagschuim matrassen, koudschuim of natuurlatex topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer.

     
 

Kom proefliggen en laat je verrassen

Je bent van harte welkom bij Swiss Sense outlet store waar dagelijks een deskundig team voor je klaar staat om al je vragen te beantwoorden en je van persoonlijk advies te voorzien. Heb je vragen of weet je door het grote aanbod niet meer wat je moet kiezen, laat je dan informeren door een van onze slaapadviseurs. Onder het genot van een kopje koffie kun je samen tot het juiste besluit komen. En kom je er niet uit en heb je tijd nodig voordat je de knoop door hakt, dan heb je altijd de mogelijkheid om online op SwissSense.nl als nog je bestelling te plaatsen.

     
 

Extra voordeel

Het voordeel van shoppen in een Swiss Sense outlet is dat de boxspring modellen volledig zijn opgebouwd en direct kunnen worden meegenomen. Zo kun je bij een bezoek aan een Swiss Sense outlet winkel dezelfde avond nog heerlijk weg dromen op een Boxspring uit de collectie van Swiss Sense.

Ook een mooi voordeel van de outlet store in Rotterdam is dat je gratis kunt pakkern voor de deur. Aan de voorzijde van het pand is ruime parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren. Zo kun je onbezorgd en op je gemak onze winkel bezoeken. Zo kun je onbezorgd op je gemak een bezoekje brengen aan de Outlet store in Rotterdam.


     
 

Toegankelijk

De Swiss Sense winkel in Rotterdam is voor iedereen toegankelijk, zo ook voor ouders met wandel/kinderwagens, rolstoel- en rollatorgebruikers. De winkel is ruim opgezet zodat je je zonder zorgen door de winkel kunt bewegen en de collectie van Swiss Sense kunt ontdekken.

Swiss Sense Outlet Rotterdam
LblTaxExcludeText