koopzondag 17  december  12:00 - 17:00

Swiss Sense Deurne


koopzondag

Florijn 21A
5751 PC Deurne
Nederland

  (0493) 31 80 50 deurne@swisssense.nl https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 00:00 - 00:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

17 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Deurne

Wil je maximaal slaapcomfort? Kom inspiratie opdoen bij Swiss Sense en ontdek alle voordelen van een goed bed. Met al bijna 100 jaar ervaring biedt familie Diks je alles op het gebied van ultiem slaapgenot. Kom proefliggen in één van onze winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Inmiddels zijn er ruim 90 winkels om jouw droombed te vinden. Je kunt geheel naar wens je eigen boxspring samenstellen, zodat je verzekert bent van een optimale nachtrust. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar en ontvangen je altijd met open armen voor een gedegen advies.

Een grote boxspringcollectie in Deurne

Swiss Sense DeurneErvaar de Brabantse gezelligheid bij Swiss Sense Deurne. Wij heten je van harte welkom in onze royale beddenwinkel volop boxspring beleving. De beddencollectie in Deurne is groot; bijna alle merken die verkrijgbaar zijn bij Swiss Sense zijn hier vertegenwoordigt. Daarnaast ben je aan het juiste adres voor matrassen, topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Onze ervaren slaapadviseurs staan klaar om jou te ondersteunen in de zoektocht naar jouw droombed. Ga proefliggen, ervaar verschillende type matrassen en materialen en ontdek de voordelen van ultiem slaapcomfort. Ben je op zoek naar een showroommodel? Boven de Swiss Sense winkel is een outletstore met verschillende soorten bedden. Hier vind je boxsprings en ledikanten die ook verkrijgbaar zijn bij Swiss Sense.


Een dagje uit met de kinderen

Swiss Sense Deurne 2Wandel op je gemak door onze winkel om slaapkamerinspiratie op te doen. Bovendien ligt Toverland op een half uur rijafstand en Center Parcs Het Meerdal op 15 minuten. Op deze manier maak je van bezoek aan Swiss Sense Deurne een dagje uit. In de buurt van onze beddenwinkel vind je ook een keukenzaak en een sanitair zaak. Rij naar de gezellige binnenstad en bezoek daarnaast het bekende Groot Kasteel uit de 14e eeuw.


Gratis parkeergelegenheid en goed bereikbaar

Swiss Sense Deurne 3Swiss Sense Deurne is gelegen op een industrieterrein met een grote eigen parkeerplaats waar je gratis voor de deur parkeert. Vanaf de snelwegen A73 en A67 bereik je onze boxspringwinkel op een afstand van 10 kilometer. De winkel is geheel toegankelijk voor mensen met rollators, rolstoelen en kinderwagens. Voor de ingang ligt wel een drempel, maar onze slaapadviseurs helpen je graag een handje als dit nodig is.

Swiss Sense Deurne
LblTaxExcludeText