koopzondag 26  november  11:00 - 17:00

Flagship store

Swiss Sense Breda


koopzondag

Kruisvoort 56
4814 RZ Breda
Nederland

  (076) 514 93 75 breda@swisssense.nl https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 17:30
dinsdag: 09:30 - 17:30
woensdag: 09:30 - 17:30
donderdag: 09:30 - 21:00
vrijdag: 09:30 - 17:30
zaterdag: 09:30 - 17:00

Koopzondag

26 november

   11:00 - 17:00

Koopzondag

03 december

   11:00 - 17:00

Koopzondag

10 december

   11:00 - 17:00

Swiss Sense Breda

Swiss Sense biedt je alles wat je nodig hebt voor jouw optimale slaapgenot. Met ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vertegenwoordigt de Familie Diks in deze verschillende winkels enorm veel slaapinspiratie. De beddenwinkel biedt je altijd de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Swiss Sense staat bekend om een ultiem assortiment boxsprings met een uitgebreide collectie. Natuurlijk vind je er ook matrassen, topmatrassen, beddengoed en vele accessoires.

Laat je verwonderen!

Swiss Sense BredaIn onze beddenwinkel in Breda, een mooie en grote Flagship Store, ben je zeven dagen in de week van harte welkom. Maak kennis met ons deskundig en enthousiast team en laat je verwonderen door het brede assortiment. Ons team in Breda staat dagelijks voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies en natuurlijk voor het beantwoorden van al je vragen. Onze slaapadviseurs geven je alle informatie die je zoekt om een weloverwogen beslissing te kunnen maken. Wil je advies over welk type matras het beste aansluit op jouw lichaam of welke type ligcomfort je het beste kiest voor de door jouw uitgekozen boxspring? Geen probleem, wij hebben alle tijd en aandacht zodat jij geen vragen meer hebt.


Flagshipstore Breda

Swiss Sense Breda 2Winkelen in de Swiss Sense Flagship Store in Breda is een echte belevenis. Laat je inspireren door een slaapwereld vol sfeer verdeeld over maar liefst 1100 m/2. Tijdens het winkelen in onze beddenwinkel maak je niet alleen kennis met alle verschillende merken, maar beleef je een heuse ervaring waarbij je veel slaapkamerideeën opdoet en leert over de verschillende mogelijkheden in ligcomfort. Loop door de verschillende, bekende collecties zoals Home, Lifestyle, Diks, Perzona, Royal, Capella en Night. Ga eens proefliggen op je favoriete boxspring en ontdek zo jouw eigen persoonlijke stijl in smaak en slaapcomfort. Reserveer je graag tijd voor een persoonlijk advies? De slaapadviseurs in Breda maken een afspraak wanneer het jou uitkomt, ook op zondag! Zij geven je graag informatie over de verschillende bedden.


Woonwinkelen bij Woonboulevard Breda XXL

Swiss Sense Breda XXLDe locatie van Flagship Store Breda bevindt zich op Woonboulevard Breda XXL. Deze woonboulevard biedt maar liefst 50.000 m2 aan wooninspiratie verdeeld over 52 winkels. De woonboulevard staat dan ook al jaren bekend om het breedste aanbod van woonwinkels in de Benelux. Op de woonboulevard bevindt zich naast de Swiss Sense beddenwinkel een groot aanbod van bekende andere woonwinkels zoals Ikea, Goossens, Mediamarkt en nog vele anderen. Zo maak je je shopdagje compleet. Helemaal wanneer je het combineert met één van de vele horecamogelijkheden voor een drankje of een lekkere lunch. Parkeren doe je gratis, ook voor de deur van Swiss Sense. Voor invalide parkeerplaatsen zijn speciale plekken gereserveerd. De Swiss Sense winkel is gemakkelijk bereikbaar op Woonboulevard Breda XXL. Vanaf de snelweg A16 ben je met afslag Breda West binnen 1 kilometer bij de winkel. Ook met het openbaar vervoer bereik je de boulevard eenvoudig. Verschillende buslijnen rijden rechtstreeks naar de Woonboulevard. Kijk op 9292.ov voor de snelste verbinding. Het busstation bevindt zich aan de zijkant van het meubelplein.


Fun voor de kids

Swiss Sense Breda 4Natuurlijk hebben wij ook nagedacht over onze kleinste bezoekers. Speciaal voor de kids heeft onze Swiss Sense Flagship Store een kidscorner. Zo blijft een bezoek aan onze winkel voor iedereen leuk! De kinderen spelen hier volop met leuk speelgoed. Hierdoor ben jij in de gelegenheid om in alle rust en op je gemak kennis te maken met de vele collecties, proef te liggen op je droombed en alle informatie tot je te nemen. Ontspannen winkelen en plezier voor iedereen!


Voor iedereen toegankelijk

Swiss Sense Breda 5Onze boxspring winkel in Breda is voor iedereen toegankelijk. Ouders met kinderwagens, rolstoel- en rollatorgebruikers. Doordat de winkel een ruim opgezette inrichting heeft zijn alle collecties op de begane vloer zeer toegankelijk. De winkel heeft een eerste verdieping, helaas is er geen lift, maar wel een trap. Het team in Breda denkt uiteraard maar al te graag mee, om je op een zo goed mogelijke manier van dienst te zijn, zodat de bovenverdieping eventueel toch toegankelijk wordt!

Swiss Sense Breda
LblTaxExcludeText