Flagship store

Swiss Sense Wiesbaden


Friedrich-Bergius-Straße 16
65203 Wiesbaden
Duitsland

  +49 (0) 6115 3175 320 wiesbaden@swisssense.de https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Wiesbaden

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.


"Je bent op de juiste plek als je een bed zoekt".

(R. Yard via Google-recensies)

 

Laat je verrassen

Swiss Sense Wiesbaden 1Voor persoonlijk en deskundig advies ben je in de beddenzaak Swiss Sense Wiesbaden op het juiste adres. Jouw wensen staan voorop en onze slaapexperts nemen uitgebreid de tijd om jou te informeren en van advies te voorzien. Samen met onze slaapadviseur wordt de juiste beslissing genomen om jouw gedroomde boxspring te vinden. Familie Diks heeft met ruim 100 jaar ervaring alles in huis om jou te laten slagen.

Ervaar het zelf

Swiss Sense Wiesbaden 2Doe inspiratie op door kennis te maken met de Swiss Sense collectie. Ervaar onze sfeervolle winkel en ontdek jouw persoonlijke stijl door te proefliggen op onze boxsprings. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrisch verstelbare boxsprings, pocketvering- en traagschuim matrassen, koudschuim- en binnenvering topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om de collectie nog eens rustig online te bekijken.

Flagshipstore Wiesbaden

Swiss Sense Wiesbaden 3Swiss Sense heet je van harte welkom in onze flagshipstore in Wiesbaden. Laat je inspireren door de slaapkamer inspiratie en de boxspring beleving in de ruim opgezette beddenwinkel. De beddenspeciaalzaak in Wiesbaden is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je er binnen enkele minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid zodat je op je gemak een bezoek kunt brengen aan flagshipstore Swiss Sense Wiesbaden!  

Swiss Sense Wiesbaden
LblTaxExcludeText