Swiss Sense Münster

In de Swiss Sense Flagship Store in Münster ervaar je alle indrukken en stijlen van de uitgebreide collecties boxsprings, bedden, matrassen en accessoires onder één dak.

Winkel informatie

Weseler Straße 649, 48163 Münster Nordrhein-Westfalen Duitsland

+49 (0) 251 9743 3125

muenster@swisssense.de

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 10:00 - 19:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag Gesloten

Gesloten

Pfingstmontag 1. Juni
Gesloten
  • Makkelijk bereikbaar
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gratis parkeren voor de deur

Swiss Sense Flagship Store Münster

Welkom bij Swiss Sense Münster. Hier vindt iedereen zijn of haar droombed met het perfecte uiterlijk en het beste ligcomfort. Stel jouw eigen boxspring samen en geniet de komende jaren zorgeloos van de beste slaap en ontwaak iedere morgen met een uitgerust lichaam.

"Zorgeloos wakker worden, iedere dag weer"

image-01

Swiss Sense Münster

Op maar liefst 1000m2 vind je het meest uitgebreide aanbod van alle collecties en merken die verkrijgbaar zijn bij Swiss Sense. Tijdens je bezoek krijg je een compleet beeld van ons ruime assortiment en ervaar je zelf dat je jouw persoonlijke droombed bij Swiss Sense vindt. Dompel je onder in de slaapwereld en doe volop slaapkamerideeën op. In onze Flagship Store heb je de mogelijkheid om alle bedden zelf te ervaren in de ‘testhoek’. Zo weet je zeker dat jouw keuze de beste keuze is voor ultiem slaapgenot.

Wil je graag persoonlijk advies? Onze slaapexperts staat voor je klaar om je te voorzien van uitgebreid advies. Onder het genot van kleine hapjes, gemaakt door onze huiskok, wordt een middagje Swiss Sense een echte ervaring.

Een dagje uit

De Flagship Store in Münster is omgeven met diverse andere winkels. Maak er een compleet dagje uit van door een bezoek te brengen aan de prachtige binnenstad van Münster. Door de tweede wereldoorlog zijn er grote delen van de stad verwoest. Toch is er nog veel schoonheid van de stad zichtbaar. Als cultuurliefhebber haal je je hart op in één van de vele musea. Ben je samen met de kids, dan is een bezoekje aan de Zoo van Münster een leuk familieuitje.

Swiss Sense Münster bereik je gemakkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is een bushalte dichtbij en ook vanaf de snelweg ben je snel bij de winkel. Ook voor de kinderen is een bezoek aan Swiss Sense een leuk uitje. In de kidscorner vermaken zij zich uitstekend. Je parkeert gratis voor de deur, zo ontdek jij op je gemak jouw perfecte bed.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties