Swiss Sense Mannheim

Winkel informatie

Spreewaldallee 44-50 Mannheim, Duitsland

+49 (0) 6217 2870 140

mannheim@swisssense.de

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 09:30 - 20:00
Dinsdag 09:30 - 20:00
Woensdag 09:30 - 20:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 20:00
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Lift en/of roltrap aanwezig
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gevestigd aan woonboulevard

Swiss Sense Flagship Store Mannheim

In onze mooie Flagship Store in Mannheim vind je een uniek boxspringassortiment, een uitgebreide collectie met diverse prijsklassen en merken onder één dak. Zes dagen per week ben je van harte welkom en staat er een enthousiast team klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies.

"Advies op maat, een ruime collectie en volop inspiratie. Welkom bij Swiss Sense Mannheim"

image-01

Ontdek jouw persoonlijke stijl in slaapcomfort

Loop door de winkel en ervaar het slaapcomfort door te proefliggen op één van de bedden. Laat je inspireren door een slaapwereld en doe ideeën op voor de inrichting van je slaapkamer. Tijdens je bezoek aan de winkel maak je kennis met de verschillende merken en leer je over de verschillende mogelijkheden in ligcomfort. Loop langs de verschillende modellen van onder andere de collecties Home 365, lifestyle, Diks en Royal.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Onze slaapadviseurs helpen graag om samen met jou je gedroomde boxspring te vinden. Maak je liever een afspraak voordat je langs komt? Dat kan gemakkelijk door online een afspraak te maken of door te bellen naar onze winkel.

Flagship Store Mannheim

Onze beddenzaak in Mannheim is gevestigd in het Kurpfalz centrum. Naast de winkel van Swiss Sense vind je hier tal van andere winkels. Vanaf de snelweg is de winkel gemakkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is de winkel goed te bereiken. Parkeren doe je gratis, voor de deur op een ruime parkeerplaats.

Maak er een dagje uit van door de verschillende winkels in het Kurpfalz centrum te bezoeken en eventueel nog een bezoekje aan het centrum van Mannheim. Met 20 minuten rijden ben je in het centrum van Mannheim.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties

            

Als je SwissSense.be gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht