Swiss Sense Bonn

In de Swiss Sense Flagship Store in Bonn ervaar je alle indrukken en stijlen van de uitgebreide collecties boxsprings, bedden, matrassen en accessoires onder één dak.

Winkel informatie

Ennemoserstraße 6, 53119 Bonn Nordrhein-Westfalen Duitsland

+49 (0) 228 9084 6843

bonn@swisssense.de

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 10:00 - 19:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag Gesloten

Gesloten

Pfingstmontag 1. Juni
Gesloten
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gevestigd aan woonboulevard

Swiss Sense Flagship Store Bonn

Ben je op zoek naar een nieuw bed, matras, beddengoed of andere accessoires voor je in je slaapkamer? Onze beddenzaak heeft alles wat je zoekt op het gebied van slapen. Een ruime collectie boxsprings gemaakt van de beste materialen. Laat je verrassen en vind het bed van je dromen bij Swiss Sense Bonn.

"Een sfeervolle beleving waarbij je gegarandeerd veel inspiratie opdoet"

image-01

Alles op het gebied van slapen

Met 100 jaar ervaring is de familie Diks expert op het gebied van slapen. In Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vind je inmiddels meer dan 90 Swiss Sense winkels vol inspiratie en boxspring beleving voor je slaapkamer. Met collecties als de home 365, Lifestyle, Capella, Royal, Design, Night en de exclusieve Diks collectie is er voor iedereen een perfect bed.

Wandel op je gemak langs de verschillende collecties en ga mee in onze slaapwereld. Onder het genot van een kopje koffie en een uitgebreid advies van een van onze slaapadviseurs vind jij het bed van je dromen. Laat je inspireren en stel je boxspring volledig naar je eigen wensen samen.

Ga er op uit

Swiss Sense Bonn zit in het voormalig Mambo designhouse gebouw. Een mooie plek voor een slaapbeleving. Wil je er een compleet dagje uit van maken? Bonn is een prachtige stad om een dag rond te lopen. Je hebt er leuke winkels om een dag te shoppen en te eten bij een van de vele restaurantjes. Heb je meer zin in een culturele dag, Bonn kent een rijke historie en zeker een bezoek waard. Kortom, genoeg voor een compleet dagje uit.

Onze beddenwinkel is vanuit verschillende windstreken gemakkelijk te bereiken. Voor de deur is een ruime parkeerplaats waar je gratis parkeert. Zo kan je op je gemak een bezoek brengen aan onze winkel en alle tijd nemen om het juiste bed uit te zoeken.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties