Flagship store

Swiss Sense Paderborn


Frankfurter Weg 20
33106 Paderborn
Duitsland

  +49 (0)5251 8920649 paderborn@swisssense.de https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

19 november

   Gesloten

Swiss Sense Paderborn

Welkom bij Swiss Sense Paderborn! Swiss Sense is dé boxspringspecialist, gericht op het beste slaapcomfort. De familie Diks heeft al bijna 100 jaar ervaring op het gebied van bedden en slapen. In meer dan 90 winkels in Nederland, België en Duitsland vindt u een grote boxspring collectie, gemaakt van de beste materialen. In Duitsland zijn er al meer dan 15 Flagship Stores vol inspiratie en belevenis. Ontdek de verschillende slaapsystemen en slaapkamerstijlen en kies uit het ruime aanbod uw favoriete boxspring. Stel aan de hand van uw persoonlijke wensen uw eigen droombed samen. Naast de ruime collectie boxsprings, bedbodems, matrassen en toppers, kunt u bij Swiss Sense ook terecht voor onder andere nachtkastjes, beddengoed en overige accessoires voor uw slaapkamer.

Beleef Swiss Sense Paderborn

Swiss Sense Paderborn 1Wij heten u van harte welkom bij Swiss Sense Paderborn. In onze winkel vindt u een gevarieerd aanbod met zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings. Ontdek de ruime collectie van de merken Home 365, Capella, Royal, Lifestyle, Night en de exclusieve Diks collectie. Bij Swiss Sense vindt u boxsprings in verschillende stijlen en prijzen, zodat iedereen een passend bed vindt. Wandel door onze slaapwereld vol slaapkamerideeën en voel en ervaar de verschillende soorten slaapcomfort zelf. Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij onze deskundige slaapadviseurs. Samen met onze slaapexperts bepaalt u welk slaapsystem het beste bij uw lichaam past. Ook adviseren onze slaapadviseurs u graag bij de belangrijke keuzes voor uw ideale boxspring. Terwijl u advies krijgt, geniet u van een lekker kopje koffie. Wilt u liever een afspraak maken? Geen probleem. Bel onze winkel of maak via onze website een afspraak. Onze winkel in Paderborn is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur geopend.


Ontdek Paderborn

Swiss Sense Paderborn 2Combineer uw bezoek aan Swiss Sense Paderborn met een bezoek aan de binnenstad van Paderborn. Deze vindt u op 3 km afstand van de winkel. Bezichtig de dom en het stadshuis van Paderborn of bezoek de binnenstad om te gaan shoppen. Tevens vindt u in de buurt van onze Flagship Store in Paderborn verschillende winkels en eetgelegenheden. Zo wordt uw bezoek aan Swiss Sense Paderborn een complete dag uit!


Bereikbaarheid

Swiss Sense Paderborn 3 Swiss Sense Paderborn is gemakkelijk te bereiken. De winkel ligt dicht bij de snelweg A33 en van de B64 bereikt u de winkel binnen enkele minuten. Voor onze winkel vindt u een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren, zodat u op uw gemak een bezoek kunt brengen aan Flagship Store Paderborn.

Swiss Sense Paderborn
LblTaxExcludeText