Flagship store

Swiss Sense Nürnberg


Fürther Straße 307
90429 Nürnberg
Duitsland

  +49 (0) 911 3217 4019 Nuernberg@swisssense.de https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

17 december

   Gesloten

Swiss Sense Nürnberg

We heten je van harte welkom in onze ruim opgezette winkel in Nürnberg. In onze beddenwinkel vind je een ruim aanbod van boxsprings, matrassen, beddengoed en accessoires. Een slaapwereld waar je volop inspiratie voor je slaapkamer op doet.

Volop inspiratie en uitstekend advies bij Swiss Sens Nürnberg

Bij Swiss Sense vind je alles wat je nodig hebt voor een ultieme nachtrust. Met bijna 100 jaar ervaring in de beddenwereld is de familie Diks dé expert op het gebied van slapen. In onze beddenwinkel in Nürnberg vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collecties in diverse prijsklassen en stijlen. Twee verdiepingen met collecties als Home 365, Capella, Lifestyle, Night, Royal en Diks waardoor er altijd iets bij zit wat jouw smaak is. Loop rustig door de winkel en beleef het zelf.

Onder het genot van een kopje koffie ga jij op zoek naar het bed van je dromen. Laat je adviseren en informeren door een van onze slaapadviseurs. Zij staan je graag te woord en helpen jou om het bed te vinden dat bij jouw lichaam past. Aangepast op jouw wensen en behoeften.

Ontdek Nürnberg

Maak er een compleet dagje uit van door na je bezoek aan de Swiss Sense winkel een bezoek te brengen aan het oude centrum van Nürnberg. Nürnberg is een van de weinige steden in Duitsland waar de oorspronkelijke vestingmuren en torens grotendeels zijn behouden.

Tijdens je bezoek aan de winkel parkeer je je auto gemakkelijk voor de deur. Zo breng je op je gemak een bezoek aan de winkel en heb je alle tijd om het bed van je dromen samen te stellen.

Veel inspiratie, volop kennis over slapen, een zeer ruime collectie, enthousiaste en ervaren slaapadviseurs. Kom langs in onze inspirerende winkel!

Swiss Sense Nürnberg
LblTaxExcludeText