Flagship store

Swiss Sense Mülheim-Kärlich


Industriestrasse 32
56218 Mülheim-Kärlich
Duitsland

  +49 (0) 2630 9576190 muelheim-kaerlich@swisssense.de https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Mülheim-Kärlich

Wij heten u van harte welkom bij Swiss Sense Mülheim-Kärlich! Swiss Sense is dé boxspringspecialist en biedt, met de bijna 100 jaar ervaring van familie Diks op het gebied van bedden en slapen, alles voor het beste slaapcomfort. In ruim 90 winkels in Nederland, België en Duitsland vindt u een grote collectie boxsprings. In Duitsland zijn er inmiddels meer dan 20 Swiss Sense Flagship Stores. Naast een ruime collectie boxsprings vindt u bij ons ook een groot aanbod van matrassen, toppers en slaapaccessoires zoals beddengoed en kussens.

Beleef Swiss Sense Mülheim-Kärlich

Swiss Sense Paderborn 1Welkom bij Swiss Sense Flagship Store Mülheim-Kärlich. In onze ruime winkel vindt u een groot aanbod met zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings. De collectie bevat onder andere de merken Home 365, Capella, Royal, Lifestyle, Night en de exclusieve Diks collectie. Alle boxsprings kunnen naar eigen wensen worden geconfigureerd. Bij Swiss Sense vindt u bedden in verschillende stijlen en prijzen. Zo is er voor iedereen een passend bed. Kom naar onze winkel en ervaar het comfort van de boxsprings en de verschillende matrassen. Ga proefliggen en ontdek welk ligcomfort het beste bij u past. Loop op uw gemak door onze slaapwereld en laat u inspireren door de diverse slaapsystemen en inrichtingsstijlen. Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij onze deskundige slaapadviseurs. Samen met onze slaapexperts bepaalt u welk slaapsysteem het beste bij uw lichaam past. Terwijl u advies krijgt, geniet u van een lekker kopje koffie. Wilt u liever een afspraak maken? Bel onze winkel of maak een afspraak via de website. Onze winkel in Mülheim-Kärlich is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur geopend.


Ontdek Koblenz

Swiss Sense Paderborn 2Combineer uw bezoek aan Swiss Sense Mülheim-Kärlich met een bezoek aan de binnenstad van Koblenz. Deze bereikt u al na ongeveer 10 minuten met de auto. In Koblenz vindt u veel historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. In het centrum van Koblenz kunt u ook prima winkelen. Maar ook in de buurt van onze winkel vindt u talloze mogelijkheden om te winkelen en te eten. Uw bezoek aan Swiss Sense Mülheim-Kärlich wordt zo een complete dag uit!


Bereikbaarheid

Swiss Sense Paderborn 3 Swiss Sense Flagship Store Mülheim-Kärlich is gemakkelijk te bereiken. De winkel ligt dicht bij de snelweg A48 (Knooppunt Koblenz-Nord) en de B9. Voor onze winkel vindt u een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren, zodat u volledig op uw gemak een bezoek brengt aan Flagship Store Mülheim-Kärlich.

Swiss Sense Mülheim-Kärlich
LblTaxExcludeText