Flagship store

Swiss Sense Ingolstadt


Am Westpark 3
85057 Ingolstadt
Duitsland

  +49 (0) 84145677369 ingolstadt@swisssense.de https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

17 december

   Gesloten

Swiss Sense Ingolstadt

Ben je op zoek naar het juiste bed of naar inspiratie voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense Ingolstadt. Wij heten je van harte welkom onze ruim opgezette Flagship Store. De familie Diks heeft bijna 100 jaar ervaring op het gebied van slapen. Deze ervaring en kennis delen we graag in een van onze ruim 90 Swiss Sense winkels. Kom naar een van onze winkels en laat je uitgebreid adviseren door onze slaapexperts.

Matrassen en boxsprings Ingolstadt
Bij Swiss Sense weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. Het juiste matras of boxspring is per persoon verschillend waardoor deze zoektocht een lastige opgave kan zijn voor velen. Onze slaapadviseurs nemen alle tijd voor een deskundig en persoonlijk advies op maat. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan zij samen met jou deze zoektocht aan. Laat je vrijblijvend adviseren, loop rustig een rondje door de winkel en ga heerlijk proefliggen op de verschillende matrassen of boxsprings. Ook voor tips en adviezen op het gebied van styling kun je terecht bij onze slaapadviseurs.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid
In de winkel in Ingolstadt vind je alle onderstaande collecties. De winkel is ruim van formaat en volledig gelegen op de begane grond, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is. Ook voor rollator- en rolstoelgebruikers en voor ouders met een kinderwagen. Voor kinderen is er een speciale Kids Corner aanwezig. De winkel is zeer goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Swiss Sense Ingolstadt
LblTaxExcludeText