Flagship store

Swiss Sense Essen


Haedenkampstrasse 3
45143 Essen
Duitsland

  +49 (0) 201 319 46043 essen@swisssense.de https://www.swisssense.be Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Essen

Welkom bij Swiss Sense Essen! Swiss Sense is dé boxspringspecialist en heeft al bijna 100 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en verkopen van boxsprings en matrassen. Bij ons vindt u alles voor uw perfecte nachtrust. Met een deskundig advies van een van onze medewerkers, laat u uw slaapkamer omtoveren tot een ware droom.

Laat u verrassen

Swiss Sense Essen1Bij Swiss Sense Essen krijgt u meer dan alleen persoonlijk advies. Laat een van onze medewerkers u voorzien van informatie over de collecties en doe inspiratie op voor uw interieur. In onze winkel vindt u een gevarieerd aanbod van boxsprings, matrassen, toppers en beddengoed. De boxspringcollecties hebben verschillende stijlen, zodat u altijd een bed vindt dat bij u past! Wandel rustig door de winkel en ervaar de verschillende soorten slaapcomfort zelf. Onze slaapadviseurs staan klaar om u onder het genot van een kop koffie te adviseren en het comfort te kiezen dat bij u past.


Maak er een dagje uit van!

Swiss Sense Essen2Combineer uw bezoek aan Swiss Sense met een bezoek aan het centrum van Essen. Het cultureel rijke centrum van Essen ligt op 8 minuten rijden van Swiss Sense. Daarnaast vindt u in Essen de Zeche en Kokerei Zollverein, een voormalig industrieel complex en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Naast de culturele bezienswaardigheden zijn er leuke boetiekjes, grote warenhuizen en andere winkels. Kortom, Essen is een uitstekende stad voor een geslaagde dag in combinatie met een bezoek aan de Swiss Sense winkel.


Gemakkelijk te bereiken

Swiss Sense Essen3 Swiss Sense Essen is makkelijk te bereiken. De flagshipstore ligt dicht bij de A40, op zo’n 10 minuten rijden. Ook met het openbaar vervoer is de winkel goed bereikbaar. Op 8 minuten loopafstand bevindt zich een metrohalte. Voor de deur is een grote parkeerplaats. Zo kunt u op uw gemak op zoek naar het bed van uw dromen.

Swiss Sense Essen
LblTaxExcludeText