Swiss Sense Olen

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Olen. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Brand Store.

Winkel informatie

Lammerdries winkelstraat 4 B7 2250 Olen Antwerpen België

(014) 96 09 76

olen@swisssense.be

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 13:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden

Pinksterdag
13:00 - 18:00
Pinkstermaandag
13:00 - 18:00
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gevestigd aan woonboulevard

Veilig winkelen bij Swiss Sense

Onze adviseurs kunnen je binnen een half uur van een deskundig slaapadvies voorzien. Je kunt je online in alle rust oriënteren en voorbereiden op jouw bezoek aan onze winkel. Het is ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze slaapadviseurs. Zij helpen je dan op het moment dat dit voor jou het beste uitkomt. Neem hiervoor telefonisch contact op met de winkel van jouw voorkeur. Je kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden. Zo kun jij in alle rust en veilig winkelen zonder dat er andere klanten aanwezig zijn..

Swiss Sense Olen

Een ruim en divers assortiment boxsprings vind je bij Swiss Sense Olen. De beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs staat hier voorop. Laat je inspireren en adviseren door het ruime aanbod en onze deskundige slaapexperts. 

"Vriendelijke verkopers en persoonlijk advies."

image-01

Swiss Sense

Swiss Sense is inmiddels met ruim 90 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk gevestigd. 100 jaar ervaring heeft Swiss Sense met de familie Diks in de beddenwereld en is daardoor een echte specialist op het gebied van boxsprings. Het assortiment bestaat uit boxsprings met het beste comfort, in diverse stijlen en alle prijsklassen. Iedereen vindt bij Swiss Sense een passend bed.

Deskundig slaapadvies

Onze deskundige slaapadviseurs delen graag hun kennis over de verschillende producten en materialen. Laat je informeren en adviseren voordat je de belangrijke keuzes over jouw nieuwe bed maakt. Een persoonlijk en vrijblijvend advies waarbij jouw wensen en behoeften voorop staan is altijd mogelijk. Zo helpen onze slaapexperts ook graag bij het samenstellen van jouw droombed.

Bij Swiss Sense Olen vind je vlakke en elektrisch verstelbare boxsprings, verschillende soorten matrassen en topmatrassen, beddengoed en accessoires zoals nachtkasten, voetenbanken en bedlampen. Boxsprings in diverse stijlen en alle prijsklassen worden hier gepresenteerd. Kom proefliggen en laat je door het indrukwekkende boxspring assortiment inspireren. De winkel bereik je gemakkelijk en is voor iedereen toegankelijk. Parkeermogelijkheden vind je direct bij onze winkel. 

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties