Swiss Sense Sint-Denijs-Westrem

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Sint-Denijs-Westrem. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense winkel.

Winkel informatie

Kortrijksesteenweg 1167 9051 Sint-Denijs-Westrem Oost-Vlaanderen België

(329) 277 90 94

sint.denijs@swisssense.be

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Voorzien van airco

Vind een bed in Sint-Denijs-Westrem

Ben je op zoek naar het bed van je dromen? Of toe aan een compleet nieuwe slaapkamerinrichting? Kom inspiratie opdoen in onze nieuwe beddenwinkel en ontdek alle stijlen en mogelijkheden. Stel bijvoorbeeld geheel naar wens je boxspring samen, zodat je verzekerd bent van een optimale nachtrust. De slaapadviseurs van Swiss Sense Sint-Denijs-Westrem staan voor je klaar voor een gratis en persoonlijk slaapadvies.

Swiss Sense Merksum

Bereikbaar en toegankelijk.
For. Every. Body.

Onze beddenwinkel, met een oppervlakte van maar liefst 750 m2, is gevestigd aan de Kortrijksesteenweg en makkelijk bereikbaar. We zijn zes dagen per week geopend, waaronder iedere zondag (gesloten op dinsdag).

De winkel is toegankelijk voor kinderwagens en mensen met een rolstoel of rollator. Bovendien kun je bij ons gratis parkeren voor de deur, zo breng je op je gemak een bezoek aan onze Swiss Sense winkel in Sint-Denijs-Westrem. Kom je met De Lijn? Stap dan uit bij halte 'De 3 sleutels'. Onze deskundige slaapadviseurs staan klaar om jou te voorzien van advies, terwijl je geniet van een kopje koffie.

Laat je inspireren bij Swiss Sense Sint-Denijs-Westrem

We heten je van harte welkom bij Sint-Denijs-Westrem. Laat je inspireren door onze prachtige slaapkamerideeën, maak kennis met de collecties en kom proefliggen op onze comfortabele matrassen. Ontdek wat jij fijn vindt en wat je persoonlijke wensen en behoeften zijn en laat je hierbij adviseren door onze experts.

Swiss Sense Merksum