Weekendhulp

Locatie: Knokke (BE)

Voor onze mooie winkel in Knokke, hebben wij de perfecte bijbaan voor studenten of iemand die in de weekenden wil werken. Ben jij geïnteresseerd in het geven van een vijfsterren service aan klanten, vind je het leuk om te ondersteunen bij verkoopadviesgesprekken én heb je affiniteit met de woon- en beddenbranch? Dan is het tijd om elkaar te leren kennen!

Vacatures | Swiss Sense

Wat ga je doen…
Met klanten die onze Swiss Sense winkel bezoeken maak jij op een prettige wijze contact, je bied hen een kop koffie of thee aan en geeft daarmee een warm welkom gevoel. Doordat jij goed op de hoogte bent van de producten, weet jij relevante informatie te geven en de juiste Verkoopmedewerker aan de klant te koppelen. Verder ondersteun je bij verkoopadviesgesprekken, verwerk je orders in onze computersystemen en draag je zorg voor een representatieve showroom. Je weet daarnaast van aanpakken en vindt het dan ook geen probleem om matrassen en bedden vanuit het magazijn te verplaatsen. Uiteindelijk ga jij samen met jouw collega’s voor de beste klantbeleving en resultaat.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Heb je enige ervaring opgedaan in de hospitality, commercie of retail dan zien wij dat als een pré.
 • Je bent representatief, klantgericht en weet makkelijk met klanten te communiceren.
 • Je bent een aanpakker en kunt goed overweg met computersystemen.
 • Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en het werken in de weekenden (en eventueel op feestdagen) is voor jou geen probleem.

Daarnaast:

 • Ben je flexibel inzetbaar en ook op zaterdag en zondag beschikbaar.
 • Woon je in de omgeving van Knokke.

Dit verdien jij bij ons…

 • Work hard, play hard, sleep better; een goed vast salaris.
 • 20 vakantiedagen, als je belooft weer helemaal zen bij ons terug te komen.
 • Get empowered: een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Daarnaast hebben we een regeling in België waarbij medewerkers een leasefiets kunnen aanschaffen.
 • Een top werksfeer!

Voel je thuis bij Swiss Sense
Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met de vierde generatie van familie Diks aan het roer, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en sinds afgelopen jaar ook in Denemarken. De internationale groeiambities van ons jonge, bevlogen leiderschapsteam maakt dat we continu vooruit bewegen. Ons succes? Al 100 jaar produceren en verkopen we met hart en ziel een groot assortiment stijlvolle slaapsystemen. Onze deskundigheid, ambitie en vooral onze mensen maken het verschil.

Met zo'n 1100 medewerkers in vijf verschillende landen en daarnaast ook nog een eigen productiefaciliteit op de Filippijnen, staan wij graag dichtbij onze klanten en elkaar, door dicht bij onszelf te blijven. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Bij Swiss Sense hebben wij aandacht voor talent en dagen we je uit om te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, samen met ons als onderdeel van onze familie.

Daar kom jij je bed voor uit!

Enthousiast? Verras ons dan met jouw CV en motivatie, via recruitment@swisssense.com.