Laatste dagen
Black Friday Deals
Dag
Uur
Min
Sec

Verkoopadviseur

Vacatures | Swiss Sense

Locatie: Aartselaar (BE)


Heb jij een passie voor verkopen of retail, en ga jij daarbij altijd voor de beste service? Weet je van aanpakken en ga jij er vol voor om Slaapspecialist te worden? Dan is het tijd om elkaar te leren kennen!

 

Wat ga je doen…
Met jouw communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen weet jij met iedere klant contact te maken en het gevoel te geven dat zij welkom zijn. Jij hebt een passie voor de wereld van het slaapcomfort, je kent je producten en bent in staat klantbehoeften en productaanbod op een voor de klant prettige wijze te combineren. Jij weet als geen ander hoe je de klant op een natuurlijke wijze in zijn verwachtingen kunt overtreffen. Je voert verkoopadviesgesprekken, je verwerkt je orders in onze computersystemen en samen met je collega’s zorg je voor een verkoopgerichte winkel. Je weet van aanpakken en vindt het dan ook geen probleem om matrassen en bedden vanuit het magazijn te verplaatsen. Uiteindelijk ga jij samen met jouw collega’s voor de beste klantbeleving en resultaat.

 

Jij en wij, maken samen Sense…

 • Je bent in staat op alle niveaus te communiceren en hebt een representatief werk- en denkniveau
 • Je bent representatief en commercieel ingesteld en bent gewend om met verkooptargets te werken en deze te realiseren
 • Je hebt ervaring binnen een commerciële organisatie en bij voorkeur klantgerichte rol
 • Omdat onze winkel op Franstalig grensgebied is gelegen is het belangrijk dat jij kennis van de Franse taal hebt
 • Je bent digitaal sterk en weet ook het belang van het verkopen van onze online en offline verkopen
 • Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en het werken in de weekenden en op feestdagen is voor jou dan geen probleem, jij weet immers dat je juist dan je salestargets kunt realiseren.

Daarnaast:

 • Ben jij op korte termijn, fulltime voor ongeveer 38 uur per week beschikbaar
 • Woon je in de omgeving van Aartselaar

Dit verdien jij bij ons…

 • Work hard, play hard, sleep better; een goed salaris waarmee je je rekeningen kunt betalen én lekker kunt leven en het behalen van bonussen op basis van prestatie
 • 20 vakantiedagen, als je belooft weer helemaal zen bij ons terug te komen
 • Get empowered: een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Daarnaast hebben we een regeling in België waarbij medewerkers een Leasefiets kunnen aanschaffen
 • Een top werksfeer binnen onze teams

Part of the Swiss Sense family
Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem! Swiss Sense is dé specialist in slaapcomfort. Met de familie Diks – al 100 jaar actief in de wereld van slaapcomfort - als grondlegger, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot premium brand in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Deze internationale groei maakt dat de organisatie continu in ontwikkeling is. Zo loopt Swiss Sense voorop in de markt als het gaat om innovatieve technieken voor de productie van boxsprings en matrassen. Het succes van Swiss Sense? De ambacht, ambitie en vooral: de mensen. Ruim 900 medewerkers in vier verschillende landen maken dagelijks het verschil en wij groeien vol trots door. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa.  Kortom: bij Swiss Sense hebben wij alle aandacht voor jou, mag je doen wat jij het beste kunt en ben je als nieuwe medewerker al snel onderdeel van onze familie.

Together…We make Sense!

Enthousiast? Verras onze Recruitment Manager Svenja Roos met jouw CV en motivatie, via recruitment@swisssense.com .