Solden acties
Profiteer nog t/m maandag
Dag
Uur
Min
Sec

Storemanager

Locatie: Turnhout

Voor onze winkel in Turnhout zoeken wij een boegbeeld, iemand die met trots en verve deze winkel wil vertegenwoordigen. Enthousiasme, ondernemerschap, inspiratie en motivatie. Herken jij dat in jezelf? Dan willen wij graag met jou in gesprek voor de rol van Storemanager in onze winkel te Turnhout!

Vacatures 2020

Wat ga je doen?

Als Storemanager werk jij met jouw team aan het neerzetten van de best mogelijke klantbeleving en het verkopen van onze diverse collecties. Je werkt zelf mee in de verkoop, maar legt de focus vooral op de begeleiding van jouw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en zo samen een top team te vormen.

Uitstraling en een goede sfeer in de winkel zijn cruciale elementen om een inspirerende omgeving te creëren waar klanten de aandacht krijgen die zij nodig hebben. Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van jouw winkel en zet proactief jouw marktgerichtheid en ondernemerschap in om jouw winkel nog beter op de kaart te zetten. Zo weet jij wie jouw concurrenten zijn, wat de klantbehoefte is en speel jij kundig in op trends.

 

Jij en wij, maken samen Sense

 • Je hebt werkervaring opgedaan in de hospitality, commercie of retail.
 • Je hebt leidinggevende ervaring opgedaan binnen een klantgerichte organisatie.
 • Van nature weet je teams en klanten te inspireren, heb je een sterk coachend vermogen en de capaciteiten om teams naar een hoger niveau te brengen.
 • Als manager ben je te omschrijven als nieuwsgierig, klant-/marktgericht en ondernemend.
 • En daarnaast heb je een uitstekend gevoel voor service, kwaliteit en zorg je samen met je team voor een prettige sfeer in jouw winkel.

Daarnaast:

 • Ben jij fulltime beschikbaar (inclusief weekenden).
 • Woon je in de omgeving van Turnhout.

 

 Dit verdien jij bij ons…

 • Work hard, play hard, sleep better; een goed vast salaris en additioneel te behalen bonussen op basis van prestatie.
 • 20 vakantiedagen, als je belooft weer helemaal zen bij ons terug te komen.
 • Get empowered: een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Daarnaast hebben we een regeling in België waarbij medewerkers een lease fiets kunnen aanschaffen.
 • Een top werksfeer binnen onze teams.

 

Part of the Swiss Sense family

Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem!
Swiss Sense is dé specialist in slaapcomfort. Met de familie Diks – al 100 jaar actief in de wereld van slaapcomfort - als grondlegger, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot premium brand in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Deze internationale groei maakt dat de organisatie continu in ontwikkeling is. Zo loopt Swiss Sense voorop in de markt als het gaat om innovatieve technieken voor de productie van boxsprings en matrassen. Het succes van Swiss Sense? De ambacht, ambitie en vooral: de mensen. Ruim 1100 medewerkers in vijf verschillende landen maken dagelijks het verschil en wij groeien vol trots door. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa.  Kortom: bij Swiss Sense hebben wij alle aandacht voor jou, mag je doen wat jij het beste kunt en ben je als nieuwe medewerker al snel onderdeel van onze familie.

Together…We make Sense!

Enthousiast? Verras onze Recruitment Manager Svenja Roos met jouw CV en motivatie, via  recruitment@swisssense.com