Storemanager

Locatie: Merksem

Ben jij een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid, een ervaren coach die een team kan inspireren en motiveren? En heb jij daarnaast een passie voor het verkoopvak, waarbij jij altijd gaat voor de beste service en de gun factor van jouw klanten? Dan komen wij graag met jou in gesprek voor de rol van Storemanager in onze winkel in Merksem!

Vacatures | Swiss Sense

Wat ga je doen?
Als Storemanager ga jij met jouw gedreven team aan de slag met het neerzetten van de beste klantbeleving en het verkopen van onze collecties.
Jij werkt zelf mee in de verkoop, maar legt de focus de begeleiding om jouw medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen en samen een top team te creëren. Uitstraling en een goede sfeer in de winkel staan daarnaast centraal om een inspirerende omgeving voor klanten te bieden en hen de aandacht geven die zij nodig hebben. Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van jouw winkel en zet proactief jouw marktgerichtheid en ondernemerschap om jouw winkel nog beter op de kaart te zetten. Zo weet jij wie jouw concurrenten zijn, wat de klantbehoefte is en speel jij in op ontwikkelingen in jouw omgeving. Uiteindelijk ga jij samen met jouw collega’s voor de beste klantbeleving en resultaat.

 

 

Wat vragen wij van jou

 • Het verkoopvak is jouw passie en je weet je team en jouw klant met jouw persoonlijke benadering te inspireren
 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen een commerciële organisatie en klantgerichte rol
 • Coachend vermogen en hebt het vermogen om jouw team op een hoger niveau te brengen
 • Je bent van nature nieuwsgierig, marktgericht en ondernemend in jouw acties
 • En daarnaast een uitstekend gevoel voor service, kwaliteit en zorgt samen met je team voor een optimale sfeer in jouw winkel.

 

Daarnaast:

 • Ben jij fulltime beschikbaar en werkt vanzelfsprekend ook in het weekend
 • Woon je in de omgeving van Merksem

 

 Dit verdien jij bij ons…

 • Work hard, play hard, sleep better; een goed salaris waarmee je je rekeningen kunt betalen én lekker kunt leven en het behalen van bonussen op basis van prestatie
 • 20 vakantiedagen, als je belooft weer helemaal zen bij ons terug te komen
 • Get empowered: een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Daarnaast hebben we een regeling in België waarbij medewerkers een Laesefiets kunnen aanschaffen
 • Een top werksfeer binnen onze teams.

 

Part of the Swiss Sense family

Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem!
Swiss Sense is dé specialist in slaapcomfort. Met de familie Diks – al 100 jaar actief in de wereld van slaapcomfort - als grondlegger, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot premium brand in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Deze internationale groei maakt dat de organisatie continu in ontwikkeling is. Zo loopt Swiss Sense voorop in de markt als het gaat om innovatieve technieken voor de productie van boxsprings en matrassen. Het succes van Swiss Sense? De ambacht, ambitie en vooral: de mensen. Ruim 1100 medewerkers in vijf verschillende landen maken dagelijks het verschil en wij groeien vol trots door. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa.  Kortom: bij Swiss Sense hebben wij alle aandacht voor jou, mag je doen wat jij het beste kunt en ben je als nieuwe medewerker al snel onderdeel van onze familie.

Together…We make Sense!

Enthousiast? Verras onze Recruitment Manager Svenja Roos met jouw CV en motivatie, via recruitment@swisssense.com .