Storemanager

Locatie: Anderlecht

Voor onze nieuw te openen winkel in Anderlecht zoeken wij een boegbeeld, iemand die met trots en verve de winkel gaat openen. Enthousiasme, ondernemerschap, inspiratie en motivatie. Herken jij dat in jezelf? Dan willen wij graag met jou in gesprek voor de rol van Storemanager in deze nieuw te open winkel in Anderlecht!

Vacatures 2020

Wat ga je doen…

Deze zomer openen we onze nieuwe winkel in Anderlecht. Hiervoor ga je in de aankomende weken al aan de slag met het vormen van je team en een plan van aanpak voor het neerzetten van de beste klantbeleving en het verkopen van onze collecties. Je krijgt een uitgebreide onboarding in een van onze andere winkels in de regio, om je te laten meenemen in de wereld van Swiss Sense en optimaal kennis te kunnen vergaren.

Als Storemanager werk jij met jouw team aan het neerzetten van de best mogelijke klantbeleving en het verkopen van onze diverse collecties. Je werkt zelf mee in de verkoop, maar legt de focus vooral op de begeleiding van jouw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en zo samen een top team te vormen.

Uitstraling en een goede sfeer in de winkel zijn cruciale elementen om een inspirerende omgeving te creëren waar klanten de aandacht krijgen die zij nodig hebben. Je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van jouw winkel en zet proactief jouw marktgerichtheid en ondernemerschap in om jouw winkel nog beter op de kaart te zetten. Zo weet jij wie jouw concurrenten zijn, wat de klantbehoefte is en speel jij kundig in op trends.


Wat vragen wij van jou

 • Je hebt werkervaring opgedaan in de hospitality, commercie of retail.
 • Je hebt leidinggevende ervaring opgedaan binnen een klantgerichte organisatie.
 • Van nature weet je teams en klanten te inspireren, heb je een sterk coachend vermogen en de capaciteiten om teams naar een hoger niveau te brengen.
 • Als manager ben je te omschrijven als nieuwsgierig, klant-/marktgericht en ondernemend.
 • En daarnaast heb je een uitstekend gevoel voor service, kwaliteit en zorg je samen met je team voor een prettige sfeer in jouw winkel.

Daarnaast:

 • Ben jij fulltime beschikbaar (inclusief weekenden).
 • Woon je in de omgeving van Anderlecht.
 • Is het een plus als je naast de Nederlandse ook de Franse taal beheerst.

 

Dit verdien jij bij ons…

 • De mogelijkheid om een nieuwe winkel te openen in een snelgroeiende organisatie.
 • Work hard, play hard, sleep better; een goed vast salaris en additioneel te behalen bonussen op basis van prestatie.
 • 20 vakantiedagen, als je belooft weer helemaal zen bij ons terug te komen.
 • Get empowered: een uitdagende job met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Daarnaast hebben we een regeling in België waarbij medewerkers een Leasefiets kunnen aanschaffen.
 • Een top werksfeer binnen onze teams

Voel je thuis bij Swiss Sense
Werken bij Swiss Sense betekent werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met de vierde generatie van familie Diks aan het roer, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en sinds afgelopen jaar ook in Denemarken. De internationale groeiambities van ons jonge, bevlogen leiderschapsteam maakt dat we continu vooruit bewegen. Ons succes? Al 100 jaar produceren en verkopen we met hart en ziel een groot assortiment stijlvolle slaapsystemen. Onze deskundigheid, ambitie en vooral onze mensen maken het verschil.

Met zo'n 1100 medewerkers in vijf verschillende landen en daarnaast ook nog een eigen productiefaciliteit op de Filippijnen, staan wij graag dichtbij onze klanten en elkaar, door dicht bij onszelf te blijven. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Bij Swiss Sense hebben wij aandacht voor talent en dagen we je uit om te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, samen met ons als onderdeel van onze familie.

 

Daar kom jij je bed voor uit!

Enthousiast? Verras ons dan met jouw CV en motivatie, via recruitment@swisssense.com