Superbe Talalay Latex Topper

Deze topper is 7 cm hoog en gevuld met Talalay Latex. Aan weerszijden is de topper afgewerkt met anti-allergische watten en zuiver wol. Hierdoor heeft de topper een optimale ventilatie en vormt zich perfect naar jouw lichaamscontouren.

Afbeelding vergroten
Details

De Superbe Topper is de uiterst comfortabele Topper uit de Topper collectie. Deze dikke Talalay Latex uitvoering is letterlijk 'Superbe' met zijn dikte van 7cm en vulling van Talalay Latex en aan weerszijden afgewerkt met anti-allergische watten en zuiver Wol voor optimaal comfort en ventilatie.

De Topper laat zich probleemloos vormen en sluit zich dus perfect aan op uw lichaam. Talalay Latex is een van de best ventilerende materialen, dus uitermate geschikt voor personen die het snel warm hebben of transpireren.

Specificaties
 • Type
  Topper
 • Hoogte
  +/-7 cm
 • Kern
  Hoogwaardig Talalay Latex , aan weerszijden voorzien van een laag wol en katoen
 • Hoes/tijk afritsbaar
  Nee
Bijpassende producten
Reviews over
Write Your Own Review
Je kunt alleen een review schrijven als je bent ingelogd. Log hier in of maak een account aan

Reviewvoorwaarden

We zetten alle reviews online. We controleren wel altijd eerst of reviews voldoen aan onze reviewvoorwaarden. Deze controles gebeuren handmatig. Daardoor kan het zijn dat het enkele dagen duurt voordat een review zichtbaar is. Bekijk onze reviewvoorwaarden >