Jubileum | Swiss Sense

100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis leveren en plaatsen

Persoonlijk slaapadvies

Stel je eigen boxspring samen


100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis leveren en plaatsen

Persoonlijk slaapadvies

Stel je eigen boxspring samen


Waar droom jij van?Onze droom is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Als familie Diks doen we dat al honderd jaar. We maken dit waar met liefde voor design, oog voor detail en passie voor bedden maken. Alle producten worden met veel zorg samengesteld en dat zie je terug in de gebruikte materialen en technieken. Ter ere van het honderdjarig jubileum van de familie Diks vieren we een jaar vol dromen.

De ervaring en opgebouwde kennis door de jaren heen garanderen een optimaal opgebouwd slaapsysteem, waarmee jij verzekerd bent van een product met kwaliteit en comfort op het hoogste niveau. In de ruim 90 eigen Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk staan wij garant voor jouw nachtrust.HistorieSwiss Sense is opgericht door de familie Diks. De geschiedenis van de familie begint bij Piet Diks, de grondlegger van de beddenmakers en overgrootvader van de huidige vierde generatie. Hij startte in 1918 met de productie van matrassen. Deze werden destijds gevuld met stro en voorzien van een juten buitenhoes.

Door technische ontwikkelingen breidde het aanbod zich steeds verder uit. Van de allereerste staaldraadmatrassen en stalen meubelen tot het complete slaapaanbod dat familie Diks nu aanbiedt. Honderd jaar kennis, ervaring en vakmanschap komen samen in de boxsprings en matrassen verkrijgbaar bij Swiss Sense.Tijdlijn | Swiss Sense


Kwaliteit en vakmanschapWij gaan en staan voor kwaliteit. Dagelijks worden onze producten gecontroleerd en getest op kwaliteit en afwerking, zodat wij er zeker van zijn dat jij op het beste bed slaapt. Wij streven ernaar dat jij onbezorgd kunt genieten van jouw aankoop bij Swiss Sense.

Alle boxsprings van familie Diks worden handmatig vormgegeven met oog voor detail en kwaliteit. Dat zie je terug in de materialen en technieken die bijdragen tot een optimale ventilatie, verstelbaarheid en ondersteuning. De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste normeringen, wat voor jou resulteert in een optimaal slaapcomfort.

Jubileum Collectie Boxsprings | Swiss Sense

Jubileumcollectie

Honderd jaar ervaring, honderd jaar kennis en vier generaties beddenmakers zorgen ervoor dat jij iedere nacht geniet van een sublieme nachtrust. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Daarom nieuw in onze collectie: exclusieve jubileumboxsprings. De Limited Edition boxsprings herken je aan het luxe label en het verfijnde design. Een collectie waar alle kennis en ervaring samenkomen in drie prachtige boxspringmodellen.


Solden Acties | Swiss Sense

Vind een winkel bij jou in de buurt

Maak kennis met ons ruime aanbod in slaapsystemen en doe inspiratie op voor jouw slaapkamerinterieur in één van onze Swiss Sense winkels. Kom proefliggen of kom langs voor persoonlijk en deskundig advies. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onder het genot van een kopje koffie kom je samen altijd tot het juiste besluit.

 

Met bijna 10 sfeervolle winkels verspreid over Vlaanderen is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Vind hier eenvoudig de dichtstbijzijnde winkels bij jou in de buurt door jouw postcode of woonplaats in te voeren.

Vind een winkel

Op zoek naar een winkel bij jou in de buurt?


Swiss Sense Adviescentrum | Swiss Sense

Wil je meer informatie voordat je een nieuw bed of matras koopt? Bekijk dan het Swiss Sense adviescentrum. Je vindt daar advies over boxsprings, matrassen en beddengoed. Lees daarnaast over bruikbare tips over slapen en onderhoud van je bed.

 

Maak jezelf wijzer over slapen met behulp van het advies in onze boxspring- of matraswijzer. Dat helpt je in jouw zoektocht naar je droombed of bij de keuze voor het voor jou meest geschikte matras.