Waar droom jij van?

Onze droom is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Als familie Diks doen we dat al honderd jaar. Met gebruik van hoogwaardige materialen worden alle producten met veel zorg samengesteld. Honderd jaar kennis en ervaring komen samen in de boxsprings en matrassen verkrijgbaar bij Swiss Sense.


Ter ere van het honderdjarig jubileum van de familie Diks vieren we een jaar vol dromen. 

 

Swiss Sense is opgericht door de familie Diks. De geschiedenis van de familie begint bij Piet Diks, de grondlegger van de beddenmakers en overgrootvader van de huidige vierde generatie. Hij startte in 1918 met de productie van matrassen. Deze werden destijds gevuld met stro en voorzien van een juten buitenhoes. De technieken breidden zich uit en hebben geresulteerd in een compleet slaapaanbod dat familie Diks nu aanbiedt.Tijdlijn | Swiss Sense

Jubileum | Swiss Sense

Jubileum Collectie Boxsprings | Swiss Sense

Jubileum Collectie

Honderd jaar ervaring, honderd jaar kennis en vier generaties beddenmakers zorgen ervoor dat jij iedere nacht geniet van een sublieme nachtrust. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Daarom nieuw in onze collectie: exclusieve jubileumboxsprings. De Limited Edition boxsprings herken je aan het luxe label en het verfijnde design. Een collectie waar alle kennis en ervaring samenkomen in drie prachtige boxspringmodellen.AEROMAX Matrassen

Ben je op zoek naar een matras in plaats van een boxspring? Bekijk dan de AEROMAX matrassencollectie en geniet ook iedere nacht van ultiem slaapgenot. Met 1750 pocketveren biedt een AEROMAX matras iedere nacht de allerbeste ondersteuning.


De collectie bestaat uit drie verschillende matrassen en onderscheiden zich van elkaar door middel van de afdeklaag. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren kies je eenvoudig de matras die bij jou past!

AEROMAX | Swiss Sense
Als je SwissSense.be gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht