Dit zijn dé slaapkamertrends in 2019

Wat is jouw goede voornemen voor 2019? Eerder naar bed, meer slapen of juist wat minder lang slapen? Hoe dan ook, jouw slaapkamer is dé plek waar je helemaal tot rust komt. Dan kan deze maar beter helemaal bij jouw woonwensen passen. 

Hoe ziet jouw droomslaapkamer eruit? Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen voor 2019, gebaseerd op de boxsprings in onze nieuwe Lifestyle by vtwonen collectie. Je leest het hieronder.

Slaapkamertrend Pure Basic

Slaapkamertrend Pure Basic

Rustige kleuren en robuuste materialen. Dat is slaapkamertrend Pure Basic. Wil je deze trend in jouw slaapkamer toepassen? Gebruik dan vooral grijstinten. Een rustige basis, maar desondanks allesbehalve saai. Natuurlijke materialen zoals hout en linnen geven deze slaapkamer een stoer karakter.

Slaapkamertrend Lazy Loft

Slaapkamertrend Lazy Loft

Deze slaapkamertrend kenmerkt zich door zijn stoere, stijlvolle en chique uitstraling. Door de rijke materialen en vergrijsde blauwtinten lijk je zo een modern loft in New York binnen te stappen. Een ruime look door het minimalistische gebruik van meubels en accessoires.

Slaapkamertrend Soft Modern

Slaapkamertrend Soft Modern

Slaapkamertrend Soft Modern is het beste te beschrijven als modern in een warm jasje. Door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met warme kleuren oogt deze slaapkamer verfijnd, zacht en puur. Dat geeft het geheel een romantische uitstraling zonder al te sierlijk te zijn.

Slaapkamertrend Eclectic Retro

Slaapkamertrend Eclectic Retro

Een simpele basis met zachte stoffen gecombineerd met donkere kleuren en ronde hoeken. Dat is hoe je slaapkamertrend Eclectic Retro beschrijft. Een vleugje oldschool, wat de slaapkamer zeker met vintage accessoires en persoonlijke vondsten een stijlvolle retro look geeft.

Slaapkamertrend Chic Classic

Slaapkamertrend Chic Classic

Houd jij van strak en chic zonder al te veel poespas? Slaapkamerstijl Chic Classic is voor de durfal die wel een statement durft te maken. Deze slaapkamer kenmerkt zich door rijke materialen en donkere, mystieke kleuren. Dit geeft het geheel een glamorous uitstraling met één eyecatcher: het bed.

Deze slaapkamerstijlen zijn gebaseerd op de boxsprings uit onze Lifestyle by vtwonen collectie. 

Welke slaapkamerstijl is jouw favoriet? Voor nu wensen we je alvast een mooi en uitgerust 2019 waarin je elke dag begint zoals jíj dat wilt!

Bekijk collectie
Advise

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.