Dit zijn de trends van de herfst/winter


De dagen worden korter, de temperaturen dalen: het najaar is het perfecte seizoen om het thuis gezellig te maken. Met de nieuwe slaapkamertrends voor herfst/winter 2022 geven we je graag volop inspiratie voor jouw slaapkamer. Kies jouw favoriet en creëer jouw droomslaapkamer.

 Ontdek waar je van houdt en vind die stijl. De mooiste slaapkamertrends van nu helpen je hierbij, gespot door onze stijl- en trendspecialist Kristel. Of laat je inspireren door de binnenkijkers en bedroom stories van onze klanten.

Kristel - Stijl- en trendspecialist 

Kristel - Stijl- en trendspecialist 

”De slaapkamer is steeds belangrijker geworden. Het is een volwaardige woonruimte, lang niet alleen meer een plek waar we enkel slapen. De ruimte verdient daarom aandacht. Dit najaar staat de slaapkamer in het teken van geborgenheid en gezelligheid.“

New Traditional

Invloeden vanuit het verleden vinden hun weg naar de hedendaagse slaapkamer. Traditionele prints, dessins, materialen én items krijgen een trendy touch en zorgen dit najaar voor een verrassend beeld in de slaapkamer: een gezellige mix tussen trendy en sfeervol.

Omgeef je door een kleurenpalet van warme winterkleuren als roestrood en mosgroen. Hier en daar gecombineerd met vriendelijke tinten zoals zachtroze en zand, all time favorite streep-en ruitpatronen of gezellige bloemdessins. Materialen als flanel, corduroy, katoen of hout maken het af. Want combineren in materiaal, kleur en dessin is in de New Traditional slaapkamer key.

Shop de trend

Evergreens

Groen, groener, groenst! Met groentinten die neigen naar geel, blauw en alles daar tussenin. Verschillende tonen en nuances worden met elkaar gecombineerd. Effen of met prints van bomen en dessins van bloemen. Gemaakt van zachte stoffen zoals corduroy en velours of gladde materialen als katoensatijn. Een warme, houtachtige geur maakt het compleet. Het resultaat? Een spannende groene oase waarin je helemaal tot rust komt.

Ontdek deze trend

Boutique Hotel Chic

Waan je elke dag in dat mooie boetiekhotel in je favoriete stad en dompel je onder in luxe. Een royaal bed vormt het centrale element in de slaapkamer: een ware eye catcher. Donkere, warme tonen als donkerrood, diepgroen en aubergine, met accenten van onder meer licht roze. Satijnen beddengoed in originele stropdasmotieven worden verassend gecombineerd met een groot bloempatroon in diepe kleuren. De rijke mix van verschillende texturen zoals velours en katoensatijn en warme, donkere tonen, uni kleuren, of met een smaakvolleprint als accent maken deze slaapkamer one of a kind.


Shop de trendNu lezenNu lezenNu lezenAdvies

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (0800 39804) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.