Swiss Sense klantervaringen


Bij Swiss Sense doen we er alles aan om onze klanten goede nachtrust te bieden. Wij richten ons behalve op het heden ook op de toekomst waarbij gelet wordt op trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen en slaapcomfort. Hierbij luisteren we ook naar de verwachtingen, klachten, recensies en ervaringen van onze klanten. Deze ervaringen zien wij als feedback voor nieuwe ontwikkelingen. 

Swiss Sense reviews

Wil je ook jouw Swiss Sense ervaring delen met ons, dan kan dat door een reactie achter te laten via Trustpilot. We horen graag van je!

Eddy

"De verkoper/adviseur heeft uitgebreid de tijd genomen om mijn voorkeuren te kennen en de verschillende mogelijkheden voor te stellen. Zeer mooie en overzichtelijke showroom. Vooral de 90 dagen omruilgarantie geeft me een zeker gevoel."

Yana

"Swiss sense was fantastisch in heel het traject, we werden altijd goed geholpen en de tijd werd er ook voor genomen. Ook mijn slaapcomfort is fel verbeterd sinds ik mijn bed van swiss sense heb. Dus tevreden klant! Kleine tip ook het beddengoed is er enorm goed!"

Christiaan

"Bij mijn bezoek aan de winkel groeide gaandeweg mijn overtuiging dat ik correct en vanuit een beroepsfierheid geadviseerd werd. De nodige tijd werd genomen om te testen, alle aspecten toe te lichten, een aantrekkelijk voorstel te maken. Ik heb met veel overtuiging beslist en hoop nu op een vlotte levering en plaatsing."

#SwissSenseFriend

Deel jouw slaapkamerfoto via Instagram met #SwissSenseFriend.

Klantervaringen

@thuiskomenbij

Boxspring Home 180
Klantervaringen

@essentioal_living.0

Boxspring Lifestyle Cinnamon
Klantervaringen

@huisje144

Boxspring Home 415