Kwaliteit & Vakmanschap

kwaliteit en vakmanschap kwaliteit en vakmanschap

De ervaring en opgebouwde kennis door de jaren heen garanderen een optimaal opgebouwd slaapsysteem waarmee je verzekerd bent van een product met kwaliteit en comfort op het hoogste niveau. Wij werken dagelijks met veel enthousiasme en passie waarbij de focus ligt op de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten en medewerkers. Met gemotiveerde medewerkers op ons hoofdkantoor, in ons distributiecentrum, in onze eigen fabriek en in de ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk staan wij garant voor jouw nachtrust.

Wij gaan voor kwaliteit! Dagelijks worden onze producten gecontroleerd en getest op kwaliteit en afwerking zodat wij er zeker van zijn dat jij op het beste bed slaapt. Wij streven ernaar dat jij onbezorgd gaat genieten van jouw aankoop bij Swiss Sense en bieden maar liefst 25 jaar garantie op onze boxsprings! Familie Diks richt zich behalve op het heden ook op de toekomst waarbij gelet wordt op trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen en slaapcomfort. Samen vooruitkijken, hierbij luisteren we ook naar de verwachtingen en ontvangen recensies van de klant. Deze recensies zien wij als feedback voor nieuwe ontwikkelingen.


Alle boxsprings van familie Diks worden handmatig vormgegeven met oog voor detail en kwaliteit, wat je terugziet in de gebruikte materialen en technieken die bijdragen tot een optimale ventilatie, verstelbaarheid en ondersteuning. De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste normeringen voor het resulteren van een optimaal comfort.

Wist je dat je ongeveer één derde deel van je leven doorbrengt op bed? Het is daarom ook van belang dat je matras, topper en hoofdkussen je lichaam op een juiste manier ondersteunen om nek- en schouderklachten te voorkomen.

Familie Diks | slapen met een goed gevoel!