Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Er is altijd een matras dat bij jou past. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >
+ extra zekerheid dankzij 90 nachten proefslapen!

Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >
+ extra zekerheid dankzij 90 nachten proefslapen!

Latex Matras

4 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
 1. Type Latex
 1. Matrassen met allround comfort

  Een prettig allround comfort vind je in onze Comfort matrassen. Deze matrassen bieden een veerkrachtige basis voor een optimale nachtrust.

 2. Gazella Comfort III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 989,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Zijslapers
 3. Extra ventilerende matrassen

  Heb je het 's nachts snel warm? Kies dan voor een matras dat goed ventileert. Onze Breeze matrassen zorgen voor uitstekende ventilatie en verkoeling. Daardoor geniet jij van een frisse nachtrust.

 4. AEROMAX Savior Matras
  1+1 gratis
  AEROMAX Savior Matras
  vanaf Special Price 1.459,-
  Ventilatie:
  Vochtregulatie:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 5. AEROMAX Aventi Matras
  1+1 gratis
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf Special Price 1.609,-
  Ventilatie:
  Vochtregulatie:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers
 6. Extra ondersteunende matrassen

  Lichamelijke klachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Kies voor een matras met uitstekende ondersteuning en drukverdeling. Onze Support matrassen bieden voor jouw toekomst.

 7. Gazella Support III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Support III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.199,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers

4

per pagina

Veel comfort met een natuurlatex matras

Heb je wel eens last van gewrichtsklachten? Dan is een matras die je op de punten ondersteunt waar je dat het meeste nodig hebt zeer geschikt voor je. Wij hebben matrassen die een oplossing kunnen bieden voor de problemen die je nu ervaart. Zo kan misschien een van de latex matrassen uit de collectie bij Swiss Sense wel uitkomst bieden.

Eigenschappen van natuurlatex

Latex, of natuurlijk rubber, wordt gewonnen uit het sap van een boom die in de tropische gebieden geteeld wordt. Een matras van honderd procent natuurlijk latex bestaat echter niet. Natuurlatex wordt namelijk altijd gemengd met bestanddelen uit olieproducten. Zo krijgt je matras de juiste eigenschappen om te zorgen voor een uitstekend ligcomfort. In tegenstelling tot koudschuim matrassen is latex van nature zeer soepel en veerkrachtig. Omdat tijdens de productie van latex alle mogelijke allergenen uit het materiaal gewassen worden, is een latex matras bovendien anti-allergisch. Dankzij een grote puntelasticiteit, vormen latex matrassen zich naar je lichaam. Hierdoor biedt een matras van latex een zeer goede ondersteuning.

Voor mensen met gewrichtsklachten kan een latex matras dan ook een goede uitkomst bieden. Ook traagschuim matrassen zijn zeer geschikt voor mensen met fysieke klachten. Een nadeel van latex is echter dat het een minder goede ventilatie en vochtregulatie heeft in vergelijking met matrassen van andere materialen. Dit is echter te ondervangen door de interne structuur van een latex matras. Dankzij een open celstructuur kan een latex matras alsnog de warmte afvoeren, terwijl de matras nog steeds de ondersteuning en veerkracht heeft die je tijdens het slapen nodig hebt.

Latex matrassen in diverse afmetingen

Bij Swiss Sense kun je latex matrassen in verschillende afmetingen kopen, die geschikt zijn voor elk type bed. Bij de boxsprings zijn latex matrassen niet standaard maar je hebt wel modellen waarbij de matrassen zijn voorzien van een latex afdeklaag. Wat je van alle latex matrassen bij Swiss Sense mag verwachten, is dat de matras zich aanpast aan je lichamelijke eigenschappen. Doordat latex soepel reageert op een plaatselijke drukverdeling, geeft een latex matras jou de juiste ondersteuning voor een heerlijk slaapcomfort. Kijk in onze collectie voor verschillende matrassen, matrasovertrekken en modieus beddengoed. Wil je onze latex matrassen eerst een keer uitproberen? In onze filialen kun je proefliggen en een deskundig advies krijgen van een van onze adviseurs. Jij verdient een goede nachtrust!