loading
Filters wissen

Matras 120x200

Alles
Alles
Alles
Alles
Swiss Sense

Gazella Platinum Interactieve Pocketvering...

  € 1.728,00
Op voorraad

Matras 120x200: ideaal voor twijfelaars

Voor een gezonde nachtrust is een goed matras essentieel. Swiss Sense heeft matrassen in allerlei lengte- en breedtematen. Een matras 120x200 is ideaal voor twijfelaars. Slaap je graag in je eentje breeduit of breng je knus verstrengeld met je lief de nacht door? Wat je voorkeur ook is, matrassen zijn er in alle soorten materialen. Van pocketvering tot aan koudschuim en van traagschuim tot aan polyether matrassen. Door de ruime keuze bij Swiss Sense vind je altijd het ideale matras dat is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren, of het nu gaat om een matras waarop je elke nacht zelf slaapt of dat is bestemd voor een logeerkamer en dus minder intensief wordt gebruikt. Als twijfelaar matras is een breedte van 120 cm voor alle doeleinden zeer geschikt.

Perfecte ondersteuning

Een matras 120x200 is een ‘tussenin-maat’. De breedte is zeer aangenaam als 1 persoons matras voor wie die extra ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld bij medische redenen zoals nek- en/of rugklachten. Zo kan het juist in de breedte net de perfecte ondersteuning van je lichaam geven die jij nodig hebt voor een goede nachtrust. Onze slaapadviseurs stellen samen met jou je unieke slaapsysteem samen, zodat een matras voldoet aan al je wensen en voorkeuren! Zo kunnen we aan de hand van een scan bepalen welk matras het beste voldoet aan jouw behoeften en kunnen we bijvoorbeeld een Perzona Individual Matras samenstellen.

Ideaal bij weinig ruimte

Als je niet de ruimte hebt om een tweepersoonsbed neer te zetten, is een twijfelaar een ideale oplossing. Op een matras 120 slaap je lekker breeduit in je eentje of lekker knus met z’n tweeën. Kies dan wel een matras dat overal een goede ondersteuning van het lichaam biedt, bijvoorbeeld koudschuim of pocketvering. Zo ben je zowel in je eentje als met z’n tweeën verzekerd van een perfect slaapcomfort. Dit is ook een ideale breedte voor een logeerbed. Dan kun je ook logés een comfortabele en knusse slaapplek bieden. Als je vaker met z’n tweeën slaapt, kies dan bijvoorbeeld voor een maatje breder, zoals een matras 140. Bovendien zijn al onze matrassen ook verkrijgbaar in andere lengtematen. Zo is de 120x190 de maat van de ouderwetse twijfelaar en kunnen we desgewenst ook 120x210 of 120x220 leveren.

LblTaxExcludeText