Gazella Silver Pocketvering Deluxe Matras

loading
Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt.
Advies nodig?
Bel gratis 0800-39804

Het Gazella Silver Pocketvering Deluxe matras is een heerlijk matras dat in comfort en ondersteuning nét een stapje verder gaat dan het Gazella Silver Pocket matras. Met een kern van 248 thermische geharde pocketveren per vierkante meter, vormt dit matras zich volledig naar uw lichaam. De pocketveren zijn allemaal individueel verpakt waardoor ze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte ondersteuning en een steviger ligcomfort.
Het matras is voorzien van 7 comfortzones waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor krijgt u bij ieder lichaamsgedeelte juist die ondersteuning die u nodig heeft. Zo is de ondersteuning van de schouderzone bijvoorbeeld een stuk soepeler dan het heupgedeelte.

Het Gazella Silver Pocket Deluxe matras is 24 cm hoog en geschikt voor een gewicht tot 95 kilo. De 2 keer 4cm dikke afdeklaag bestaat uit Hybride 35.Gazella Silver Pocket DeluxeGood Night’s SleepLab
Alle matrassen uit de Gazella collectie zijn extern getest bij het onafhankelijk ‘Good Night’s SleepLab in Zwitserland. Het SleepLab analyseert, test en certificeert de matrassen op diverse, onderscheidende eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie en drukverlaging. Dankzij de testresultaten krijgt u een goed inzicht in wat de verschillende matrassoorten u bieden en of dit past bij uw slaapgewoonten. Zo vindt u snel het Gazella matras dat het beste bij u past.
Specificaties
 • Matras type
  Pocketvering
 • Hoogte
  +/- 24cm
 • Kern
  7-zone Pocketveringkern
 • Afdeklaag
  Aan weerszijden 4cm Hybride 35
 • Aantal Comfortzones
  7
 • Hoes/Tijk samenstelling
  100% Polyesther
 • Handvatten
  Ja
 • Maximale belasting
  95kg
 • Collectie
  Gazella
Bekijk in vestiging
Vind uw dichtsbijzijnde vestiging:
30 KM
Verfijn zoekopdracht
Alle winkels

Vragen over dit product

Reviews over Gazella Silver Pocketvering Deluxe Matras

Beoordeling op basis van 0 Reviews 0.00
Per categorie
Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering

0%

Raadt dit product aan
Nieuwste reviews

Plaats jouw review

Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering
LblTaxExclude
LblTaxExcludeText