Gazella Silver Foam Matras

loading
Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt.
Advies nodig?
Bel gratis 0800-39804

Het Gazella Silver Foam matras is een matras dat u, dankzij de kern van HR40 koudschuim, een optimale ventilatie biedt. Koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het matras goed ademt en koel aanvoelt. Door het duurzame materiaal komt kuilvorming vrijwel niet voor.
Het matras is voorzien van ergonomisch geprofileerde comfortzones. Een uitstekend ligcomfort dat zich aanpast aan de verschillende onderdelen van uw lichaam, is zo méér dan gegarandeerd. Een andere benaming voor koudschuim is HR. HR staat voor High Resilience ofwel schuim met een hoge veerkracht.

Het Gazella Silver Foam matras is 18 cm hoog en geschikt voor een gewicht tot 95 kg. De afdeklaag bestaat luxe HR40. Door de hoge HR waarde is de afdeklaag uiterst veerkrachtig.Gazella Silver FoamGood Night’s SleepLab
Alle matrassen uit de Gazella collectie zijn extern getest bij het onafhankelijk ‘Good Night’s SleepLab in Zwitserland. Het SleepLab analyseert, test en certificeert de matrassen op diverse, onderscheidende eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie en drukverlaging. Dankzij de testresultaten krijgt u een goed inzicht in wat de verschillende matrassoorten u bieden en of dit past bij uw slaapgewoonten. Zo vindt u snel het Gazella matras dat het beste bij u past.
Specificaties
 • Matras type
  Koudschuim
 • Hoogte
  +/- 18cm
 • Kern
  Koudschuim HR40
 • Hoes/Tijk samenstelling
  100% Polyesther
 • Handvatten
  Ja
 • Maximale belasting
  95kg
 • Collectie
  Gazella
 • Type
  koudschuim
Bekijk in vestiging
Vind uw dichtsbijzijnde vestiging:
30 KM
Verfijn zoekopdracht
Alle winkels

Vragen over dit product

Reviews over Gazella Silver Foam Matras

Beoordeling op basis van 0 Reviews 0.00
Per categorie
Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering

0%

Raadt dit product aan
Nieuwste reviews

Plaats jouw review

Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering
LblTaxExclude
LblTaxExcludeText