Gazella Platinum Latex Deluxe Matras

loading
Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt.
Advies nodig?
Bel gratis 0800-39804

Een op en top comfortabel matras met de beste ondersteuning voor uw lichaam. Het Gazella Platinum Latex Deluxe matras heeft een kern van volkern Latex gecombineerd met een afdeklaag Pulse Latex. Pulse Latex is een zeer duurzaam, uitstekend ventilerend, veerkrachtig product en tevens het allerzachtste latexschuim ooit. Een rustgevende en revitaliserende slaap is gegarandeerd. De combinatie van Latex met Pulse Latex biedt een zachte, maar goede ondersteuning. De druk van uw lichaam wordt perfect verdeeld doordat het matras op zwaarder belaste plekken meer tegendruk biedt. Zo is de tegendruk bij uw schouders anders dan bij uw heupgedeelte.

Het matras is perfect geschikt bij allergieën doordat Latex van nature antibacterieel, schimmel en huisstofmijt werend is. Door goede temperatuur regulerende eigenschappen neemt het Gazella Platinum Latex Deluxe matras uw lichaamstemperatuur perfect over voor een optimale nachtrust. Heeft u het snel warm? Bedenk dan dat een latex matras minder geschikt is door de compactere en meer gesloten celstructuur.

Het Gazella Platinum Latex Deluxe matras is 21 cm hoog en geschikt voor een gewicht tot 125 kg. De afdeklaag is van Latex D65.Gazella Platinum Latex DeluxeGood Night’s SleepLab
Alle matrassen uit de Gazella collectie zijn extern getest bij het onafhankelijk ‘Good Night’s SleepLab in Zwitserland. Het SleepLab analyseert, test en certificeert de matrassen op diverse, onderscheidende eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie en drukverlaging. Dankzij de testresultaten krijgt u een goed inzicht in wat de verschillende matrassoorten u bieden en of dit past bij uw slaapgewoonten. Zo vindt u snel het Gazella matras dat het beste bij u past.
Specificaties
 • Matras type
  Latex
 • Hoogte
  21cm
 • Hoes/Tijk samenstelling
  67% Polyesther 33% Viscose
 • Handvatten
  Nee
 • Maximale belasting
  125kg
 • Collectie
  Gazella
 • Type
  Natuurlatex
 • Kern
  Latex
 • Afdeklaag
  Pulse Latex
Bekijk in vestiging
Vind uw dichtsbijzijnde vestiging:
30 KM
Verfijn zoekopdracht
Alle winkels

Vragen over dit product

Reviews over Gazella Platinum Latex Deluxe Matras

Beoordeling op basis van 0 Reviews 0.00
Per categorie
Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering

0%

Raadt dit product aan
Nieuwste reviews

Plaats jouw review

Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering
LblTaxExclude
LblTaxExcludeText