Gazella Platinum Interactieve Pocketvering Matras

loading
Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt.
Advies nodig?
Bel gratis 0800-39804

Met het Gazella Platinum Interactive Pocket matras geniet u van een voortreffelijke nachtrust dankzij een interactieve pocketvering. Deze interactieve pocketvering geeft u een ultieme ondersteuning en maakt matras Gazella Platinum Interactive Pocket tot een zeer luxe uitvoering onder de pocketveringmatrassen. Dit uiterst comfortabele matras bestaat uit 364 veren per vierkante meter. Alle veren in dit matras bewegen afzonderlijk van elkaar waardoor ze perfect de contouren van je lichaam volgen.
Het matras is afgewerkt met een 2,8 cm dikke SG40 koudschuim afdeklaag. Deze laag maakt het ligcomfort nog completer en verdeelt u lichaamsgewicht nog beter over het gehele matras. Het matras heeft een goede ventilatie doordat er tijdens het bewegen in uw slaap continu frisse lucht wordt aangezogen. Een perfect matras wanneer u het dus erg snel warm hebt!

Het Gazella Platinum Interactive matras is 24 cm hoog en geschikt voor een gewicht tot 125 kg. De afdeklaag is van 2,8cm SG40 koudschuim.

Klik op “Bekijk in winkel” voor een actueel overzicht in welke winkels u kunt proefliggen.Gazella Platinum PocketGood Night’s SleepLab
Alle matrassen uit de Gazella collectie zijn extern getest bij het onafhankelijk ‘Good Night’s SleepLab in Zwitserland. Het SleepLab analyseert, test en certificeert de matrassen op diverse, onderscheidende eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie en drukverlaging. Dankzij de testresultaten krijgt u een goed inzicht in wat de verschillende matrassoorten u bieden en of dit past bij uw slaapgewoonten. Zo vindt u snel het Gazella matras dat het beste bij u past.
Specificaties
 • Matras type
  Pocketvering
 • Hoogte
  +/- 24cm
 • Afdeklaag
  Aan weerszijden 2,8cm Koudschuim SG40 en drukverdeler
 • Hoes/Tijk samenstelling
  80% Polyesther 20% Modaal Viscose
 • Handvatten
  Ja
 • Maximale belasting
  125kg
 • Collectie
  Gazella
 • Type
  Pocketvering
 • Kern
  7-zone Pocketvering met 360 veren/m2

Vragen over dit product

Reviews over Gazella Platinum Interactieve Pocketvering Matras

Beoordeling op basis van 0 Reviews 0.00
Per categorie
Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering

0%

Raadt dit product aan
Nieuwste reviews

Plaats jouw review

Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering
LblTaxExclude
LblTaxExcludeText