Gazella Gold Pocketvering Matras

loading
Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt.
Advies nodig?
Bel gratis 0800-39804

Het Gazella Gold Pocket matras is het perfecte pocketveringmatras waarbij u, dankzij de pocketveringkern van wel 400 thermische geharde pocketveren per vierkante meter, een zeer goede én stevige ondersteuning krijgt.
In dit Gold matras zitten meer veren dan in de pocketveringmatrassen uit de Bronze en Silver lijn. Het voordeel? Hoe meer pocketveren hoe steviger het matras is en des te meer gewicht het matras kan dragen. Tevens is een matras met meer pocketveren veerkrachtiger en past het zich beter aan het lichaam aan. De pocketveren zijn per stuk verpakt waardoor ze allemaal onafhankelijk van elkaar bewegen. Het matras vormt zich daarom perfect naar uw lichaam, voor de allerbeste ondersteuning!

Het Gazella Gold Pocket is 25 cm hoog en geschikt voor een gewicht 115 kg. De buitenste twee lagen van het matras zijn beiden gemaakt van 3 cm dik HR40 soft koudschuim.Gazella Gold Pocket Good Night’s SleepLab
Alle matrassen uit de Gazella collectie zijn extern getest bij het onafhankelijk ‘Good Night’s SleepLab in Zwitserland. Het SleepLab analyseert, test en certificeert de matrassen op diverse, onderscheidende eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie en drukverlaging. Dankzij de testresultaten krijgt u een goed inzicht in wat de verschillende matrassoorten u bieden en of dit past bij uw slaapgewoonten. Zo vindt u snel het Gazella matras dat het beste bij u past.
Specificaties
 • Matras type
  Pocketvering
 • Hoogte
  +/- 25cm
 • Afdeklaag
  Aan weerszijden 3cm hoogwaardig Koudschuim HR40
 • Kern
  Pocketvering 14cm
 • Hoes/Tijk samenstelling
  100% Polyesther
 • Handvatten
  Ja
 • Maximale belasting
  115kg
 • Collectie
  Gazella
 • Type
  Pocketvering
Bekijk in vestiging
Vind uw dichtsbijzijnde vestiging:
30 KM
Verfijn zoekopdracht
Alle winkels

Vragen over dit product

Reviews over Gazella Gold Pocketvering Matras

Beoordeling op basis van 0 Reviews 0.00
Per categorie
Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering

0%

Raadt dit product aan
Nieuwste reviews

Plaats jouw review

Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering
LblTaxExclude
LblTaxExcludeText