Gazella Bronze Bonellvering Matras

loading
Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt.
Advies nodig?
Bel gratis 0800-39804
Het Gazella Bronze Bonellvering matras geeft u een goede ondersteuning voor een zéér betaalbare prijs. De bonellvering in het matras is een traditioneel verensysteem van verschillende stalen veren die door middel van een vlechtwerk met elkaar verbonden zijn. De veren zorgen voor een goede verdeling van uw lichaamsgewicht en bieden een comfortabele ondersteuning. Tussen de veren zit lucht dat zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Heeft u het snel warm? Dan is dit Gazella Bronze bonellvering matras dus een prima keuze!

Het matras is 16,5 cm hoog en geschikt voor een gewicht tot 115 kg. Het matras heeft aan beide zijden een 2 cm dikke afdeklaag van SG30 comfortschuim. Dit is een duurzaam schuim wat zich aanpast aan jouw lichaamsvormen.


Gazella Bronze BonellGood Night’s SleepLab
Alle matrassen uit de Gazella collectie zijn extern getest bij het onafhankelijk ‘Good Night’s SleepLab in Zwitserland. Het SleepLab analyseert, test en certificeert de matrassen op diverse, onderscheidende eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie en drukverlaging. Dankzij de testresultaten krijgt u een goed inzicht in wat de verschillende matrassoorten u bieden en of dit past bij uw slaapgewoonten. Zo vindt u snel het Gazella matras dat het beste bij u past.

Specificaties
 • Matras type
  Bonellvering
 • Hoogte
  +/- 16,5cm
 • Kern
  4-slags Bonellvering
 • Handvatten
  Nee
 • Afdeklaag
  Aan weerszijden 2cm SG30 Polyether
 • Hoes/Tijk samenstelling
  100% Polyesther
 • Maximale belasting
  115kg
 • Collectie
  Gazella

Vragen over dit product

Reviews over Gazella Bronze Bonellvering Matras

Beoordeling op basis van 0 Reviews 0.00
Per categorie
Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering

0%

Raadt dit product aan
Nieuwste reviews

Plaats jouw review

Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering
LblTaxExclude
LblTaxExcludeText