Perzona Matrassen
Filter sluit filters

Matrassen

3

per pagina
Filter sluit filters
Shopping Options
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
 1. Gazella
 2. AEROMAX
 3. Perzona
 4. Fortuna
 5. Overige
Set Descending Direction
Filter
 1. Collectie Perzona Remove This Item

3

per pagina

Perzona Matras - Hybride Matrassen

Jij slaapt op jouw manier. In jouw persoonlijke, op maat gemaakte bed. Perzona is de nieuwe manier van slapen. Met optimale ondersteuning voor je hele lichaam dankzij het gepatenteerde Tube Layer System. Natuurlijk slaap jij niet zoals iedereen. Daarom is het tijd voor jouw eigen, persoonlijke matras. Volledig afgestemd op jouw manier van slapen. Zie het als een maatpak. Een uitstekend innovatief matras met een toplaag van Triple F Foam dat bijdraagt aan een goede nachtrust. De ‘Triple F’ staat voor: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’  waarmee het schuim van het matras snel reageert op jouw lichaam. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen. Elk Perzona matras is voorzien van geltechnologie. De gel reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden.

Jouw op maat gemaakt matras

Hoeveel stellen slapen beiden op dezelfde matras? Gek eigenlijk. Want geen mens is hetzelfde. Gewicht, lengte, eventuele lichamelijke klachten. Voor jou totaal anders dan voor je partner. Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met tot wel 14 zones en meer dan een half miljoen mogelijkheden heeft het Tube Layer System (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. De Perzona Individual matras heeft maar liefst 537.824 variaties.

In combinatie met het juiste beddengoed en accessoires ben je binnen no time in dromenland. Wat is er lekkerder dan op een nieuw matras met schoon beddengoed te liggen. Heerlijk wegdromen onder een nieuw dekbed en tot rust komen op een fris hoofdkussen. Ook de sfeer in je slaapkamer is belangrijk voor een goede nachtrust. Kleed je slaapkamer mooi aan met accessoires uit de collectie bij Swiss Sense bestaande uit bedlampjes, nachtkastjes en nog veel meer. Allemaal producten van bekende merken zoals Silvana hoofdkussen, Perzona hoofdkussen, Ariadne at Home en Rivièra Maison.
Als je SwissSense.be gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht