Bezorgafspraak

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen in ons centrale magazijn, nemen wij contact op voor het maken van een leverafspraak. Nadat wij een afspraak met je hebben gemaakt, gaan we ervan uit dat we jou thuis aantreffen om de goederen in ontvangst te nemen.

 

Uiterlijk op de werkdag voor de gemaakte leverafspraak ontvang je van ons een tijdsindicatie van de levering per e-mail en/ of per sms. Indien wij niet beschikken over jouw e-mailadres en mobiele telefoonnummer, kun je contact opnemen met de afdeling Planning voor het opvragen van een tijdsindicatie. De afdeling Planning is op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 20.00 uur op telefoonnummer 0800-39804.

 

Indien je, na het maken van een leverafspraak verhinderd bent op de afgesproken dag, dien je dit ten laatste 2 werkdagen voor de afgesproken datum te melden aan de afdeling Planning. Bij niet tijdige annulering van de afspraak of het niet thuis treffen op de dag van aflevering, zijn wij helaas genoodzaakt hiervoor €75,00 kosten in rekening te brengen.

 

Levering

Onze bezorgservice begint ’s morgensvroeg vanaf 07.00 uur met het leveren van onze producten. Nadat wij een afspraak met je hebben gemaakt, gaan we ervan uit je thuis te treffen om de goederen in ontvangst te kunnen nemen. Is dit niet het geval, dan ontvang je een kaartje in jouw brievenbus dat de levering niet heeft kunnen plaatsvinden en dien je contact met ons op te nemen om een nieuwe afspraak in te plannen. Helaas zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

 

Zodra onze professionele en ervaren bezorgers met jouw boxspring zijn gearriveerd, duurt het monteren hiervan ongeveer één uur. Onze bezorgers nemen verpakkingsmaterialen na afloop weer mee en laten je slaapkamer netjes achter. 

 

Wij hebben de mogelijkheid om jouw oude matras(sen) mee retour te nemen en af te voeren. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden. Wij voeren geen andere artikelen af, tenzij bij de aankoop anders afgesproken.

 

Bezorgkosten

Alle bestellingen met een totaalprijs vanaf €35,00 bezorgen wij gratis. Voor bestellingen tot €35,00 geldt dat er €4,95 in rekening gebracht wordt voor transportkosten, tenzij deze kosten in een aanbieding zijn verrekend. Bezorgkosten worden apart op de orderbevestiging vermeld. Indien je een bestelling onder Rembours geleverd wilt hebben (ofwel bij levering wilt betalen aan de bezorger) zijn wij genoodzaakt om een toeslag te berekenen van €6,95 bij bestellingen onder €250,00.